- 20 Ağustos 2008
- 3.652
- 20
Şimdi ne güzel kokuyordur onlar ohh misss gibi
Evet canim oyle birde benimkiler balkonda degil de mutfakta
her girdigimde mis gibi kokuyor hele su verdikten sonra. opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ne güzel kokuyordur onlar ohh misss gibi
Allahım gözlerime inanamadım Maşallah hemde 41 kere ne kadar güzel olmuş çerilerin kocaman olmuşlar
benim çeriler hala bodur :sinifsinif:
Sagol canım evet halada uzuyorlar cinsi böyleymiş bunun ama çok sıcak ne kadar sulasamda en üst yaprakları hep susamış gibi soluk duruyo,heralde oraya su biraz zor gidiyo kaydirigubbakcemile3
Cok guzeller canim masAllah,
birde sana bir oneride bulunacagim suladiktan sonra birde fisfis'a su doldur
yapraklarina sik onlar da biraz serinlesinler belki bu sorunun cozulur boylece.
canım çiçekler açtıktan sonra soluyor sonrada yavaş yavaş domatesi dönüşüyor solmaları çok normal bak bir kaç güne kadar domateslerin oluşmaya başlıcak.:lepi:
Hayır canım anladım dedigini ama benimkiler öyle olmadı çiçekler saplarıyla kurudu mafoldumben
bu aylarda ne dikebilirim kızlar benimde maydonz roka ekşi ot biber falan vardı ama 1 yıl da 2 kere taşınınca hepsi gitti ama şimdi uzun zaman taşınmıcam inşallah.bende bişeyler ekmek istiyorum ama ne ekebilirim fikir verirseniz sevinirim
bende eve gidince bugun öğlen fotolarını çektim ama yükleyemiyorum
sayfa hatası veriyor
benim de domateslerim biberlerim var.
ilkbaharda roka-tere ekmiştim.hergün gözlerinin içine baktım büyüsünler diye.büyüdüler ve 2 hafta sonra tohum çıkartmaya başladılar.bende onları söküp yerine acı biber ektim:):)
29 köküm olmuş:):):)
öğlen topladım küçük bi kavanoz turşularıı yaptım ama..