Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım ne ekiyon kıs tarlaya hormonlumu seninkilerde:)kaydirigubbakcemile3

Yabanum oyun güzelliğini görmeden anlatamam şimdi burdan tek kelime ile şahanee :) zaten defterden silmiştim çocuğuu .Şimdi presüdürden kaldırdım :))sende gel

Yabanum oyun güzelliğini görmeden anlatamam şimdi burdan tek kelime ile şahanee :) zaten defterden silmiştim çocuğuu .Şimdi presüdürden kaldırdım :))sende gel

anam merak ediyorum ama faceyi sevmiyorum o yüzden duruyorum.eşimin üyeliği yokken benim üye olmam olmaz.lmaz:

evet ya bende merak ediyorum bizim evden hic tikanmaz o face bizde nefret edenlerdeniz
cok merak ettim amaa
neyse olan birine sorarim yada oninkinden bakarim

arkamahllem evde neler yapıyosun vakit geçirmek için

Kızlar benim çiftçimde pcoluymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen canim ya
benim heruf sakin bosarim deyo banaaaaaaaaaaaaa
bende hic girmek istemedim zaten lülülülülülü

Benim herifte baştan öyleydi sonra kafamı dağıtacağını düşündüğü için kabul etti ve kendimi gizledim yani beni kimse ekleyemiyor ben eklemediğim müddetçe Şimdi eşiminde hesabı var o da oynuyor hırs yaptı adamcağız..
simdi herkes ordami acep ondanmi buralar bombos
malesef ondan dolayı boş =)

hayret ya gercekten merak ettim neymis bu
ne yapsam acaba:1ninca:şutarafagitti

balkafalim ne yapiyorum bilmem is guc yemek derken vakit geciyor
monoton bi hayat yani
kk ya giriyorum iste

:))) gözlerım agrıdı manyak bısı yaa hala ordayımmm :))

bu gidisle beni uye edersin meraktankaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:Aslında ben daha oyunun acemısıyım 4 gündür :) oynuyorum 11 leveldeyım
Bizim partideki Kurnaz ,ceylan,pınkrose,selecded,civciv yani hülya :)))hee tulıynn delüsü :) saboda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…