Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadii kimsin bakalım :)) yukarı çık alttan bakmakla olmuyor sengözlerimebaksanab

günydın a.s.kızlarrr nasılsınız bakimmm...balım :nazar:maaşallah pekte neşelisin kızzz.. enerji depom-güneşim-yıldızım :1hug:şu enerjinden banada gönderde şu bayram :dance:temizliğni bi yapayım şekerim pek :kahve:tembelleştim ben bu arakaydirigubbakcemile3

Günaydın esomosumm klomendaşım :)) dinozordaşım :) kaydirigubbakcemile3 Canım bakma enerjime benimde keyfim yok bu aralar bunaldım evde durmaktan :1rolleyes: Bayram temizliğimii kaydirigubbakcemile4 hemen geleyim sana yardıma ..kaydirigubbakcemile4

Klomendaşarımmmm =)) artık klomen kullanmıyorum ohh bee dünya varmış..

Günaydın esomosumm klomendaşım :)) dinozordaşım :) kaydirigubbakcemile3 Canım bakma enerjime benimde keyfim yok bu aralar bunaldım evde durmaktan :1rolleyes: Bayram temizliğimii kaydirigubbakcemile4 hemen geleyim sana yardıma ..kaydirigubbakcemile4

canım neden keyfin yokmuş bakim:oklava:yakışmaz sana suratsızlık balım kaymağım temizlik konusunda ciddimisin yardıma kaydirigubbakcemile4gelll ozaman atla gel bekliyorum:roflol:öpüyorum balım saol söylemen yeteropuyorumnanaktan

canım neden keyfin yokmuş bakim:oklava:yakışmaz sana suratsızlık balım kaymağım temizlik konusunda ciddimisin yardıma kaydirigubbakcemile4gelll ozaman atla gel bekliyorum:roflol:öpüyorum balım saol söylemen yeteropuyorumnanaktan

Canım yanlızlktan keyifsizliğim ailemin yanında olmak istiyorum :((( gurbetlik tepreştii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canımm :)))öptüm nanaktan :dance: :dance: yine gell

ceylan gözlüm biz bu gidişle tarlayada yatıp kalkıcaz :roflol:

Amannnnnnn çocukta neynmiş miğdem bulanıyor :1closedeyes: bir salaklık ettik içtim klomenleri salla :1closedeyes:

bende baktım bu tarla ne diye facebooka üyelik gerekiyormuş sanırım ben sevemedim o yüzden üye olmak istemedim.aman ne işim var oralarda.senin herüfmü izin vermiyiiiiiiiiiii:)

aynen canim ya
benim heruf sakin bosarim deyo banaaaaaaaaaaaaa
bende hic girmek istemedim zaten lülülülülülü

selecdem tarlarlardaaaa bende dıyordum bu kız yok hiç :))))) jeyyar
arkamahallemmmmm yabanumm harikaa bişi bu tarlaaaaa

Back