Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol: :roflol: :roflol:Aslında ben daha oyunun acemısıyım 4 gündür :) oynuyorum 11 leveldeyım
Bizim partideki Kurnaz ,ceylan,pınkrose,selecded,civciv yani hülya :)))hee tulıynn delüsü :) saboda orda

hadi ya herkes birbrini goruyormu
hele bu saydiklarin ortalarda yoktu ordalarmis

Kurnaz.ceylan.pınk. selecded.tulıyn canım herkez bırnırbır göruyor sohbet botunu varr arkadaslık talebınden sonra komşu oluyorz :) full ordayız genelde... dıgerlerı arada

Yabangülüm eşinle biz konuşup ikna edelim kaydirigubbakcemile3
Eşinden saklı bişey yapma haklısın insanın içi rahat etmez :kedi:
Komşu olmaya kapımız herzaman açık ama bu oyun köye benzemiyor acayip sarıyor ..

yabangülüm eğer gelmezse biz sana geliriz :kedi:

teşekür ederim kızlar.beklerim her zamana.s

:dance: yabanum gülüm sende gel :dance: benimki nedense k.k ya alıştı facede söylenmeye başladı :dance: dinleyen kim :dance: resım koydum kaldır dıyonu onu :roflol:

iyi pazarlar kizlarrrrrrr
kiz balkafa benim deli olsa carpardi nan beni
aman aman bende almayim kizlar
buraya zaten iki ay ugrastim uye olcam diye

iyi pazarlar kizlarrrrrrr
kiz balkafa benim deli olsa carpardi nan beni
aman aman bende almayim kizlar
buraya zaten iki ay ugrastim uye olcam diye

iyi pazarlar canım.valla bende biraz önce bahsettim diyorki face ne.bende arkadaşlık sitesi gibi bişey,arkadaşların seni buluyor dedim bizim işimiz olmaz diyor.bende espiri olsun diye bak seni üye yapayım belki kızlar filan ekler:)yok kalsın ben istemiyorum dedi.sırnaşık şey

Kızlar harika bir yer bence :)) ilkokul arkadaşlarımın çoğunu buldum ordan .Kızılcak bişi yokki ona bakılırsa burdada konuşuluyorr.sanki yazdıklarımızı erkekler okumuyormuu :))hadii nan

dogru soylemis yaafu ne biliyim herkesin benim ozel hayatimi gormesi hos degil
ama bir gun uye olursam baska biri gibi olsam olmuyormuymus ki

Kızlar kimse sizin özelinizi görmüyor Siz istemedikçe bende ne mücadeler verdim biliyorum aynısını kocamda dedi anca herşeyimi gizlersem kabul etti =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…