Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm balsuratlı nasılsın sen bana kısır yapmadın bende daha gelmiyorum :umursamaz:

slm balsuratlı nasılsın sen bana kısır yapmadın bende daha gelmiyorum :umursamaz:

k%C4%B1s%C4%B1r-tarifi.jpg

Aşkolsunn kız kısırı sabah yaptım bak senin için :asigim:

merhaba kızlar nasılsınız.........parti güzelleri.........kaydirigubbakcemile5

aboooooo kızır bende istiyom mafoldumben banane kaydirigubbakcemile3

balum nasılsın grip olmadın demi geçtimi boğaz ağrıları......kaydirigubbakcemile4 dünde benim ağrıyordu dışarı çıktım diye herhal havalr buz gibi oldu yaw :kedi: korkuda habire mandalna yiyom :roflol:

Boğaz agrım faranjitten canım geçti kestane balı yedim geçti allaha şükür .burun akıntısı devam

Kurnazım dikkat et kendinee öpüyorum senii .Allaha emanetizzzz..Ben kaçtımm kaydirigubbakcemile4

bi tabak kısır gördüm sanki delikafadulden epeydir yemedim.. olsada yeseeekdelikafadulden

Son düzenleme:
Kurnazım dikkat et kendinee öpüyorum senii .Allaha emanetizzzz..Ben kaçtımm kaydirigubbakcemile4

SURATI BAL OLAN DELLÜÜÜÜÜÜÜÜ ARKADAŞ GELDİM VALLA:lepi::lepi::lepi: KISIR İSTERİM EĞER KISIR YOKSA KABUS OLURUM BAK kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

YETERıMMM bak bu tabağıda senin için hazırladımmm hoşgeldinnn
nurtenakca_Kisir.JPG

YETERİMMM bak bu tabağıda senin için hazırladımmm hoşgeldinnn
nurtenakca_Kisir.JPG

KIZ BAL BİTTİM BEN BİTTİM ŞİMDİ NE OLACAK KISIR KRİZİM TUTU :bbo::bbo::bbo: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yeterim netin başındasın kalk hadii mutfağa kısır yapmaya kaydirigubbakcemile3

Yağmurum canım :)tosbikiii öpp benim için

yeterim netin başındasın kalk hadii mutfağa kısır yapmaya kaydirigubbakcemile3

yağmurum canım :)tosbikiii öpp benim için

gel bakayımburaya ben sana tarsus usulü bir kısır yapayım beğebecekmisin bir bakalım notunu alayım 100 üzerinden

valla bende çok seviyomm kısır yeterimm delikafadulden ama bu aralar yiyemicem gaz oalyı malum delikafadulden

öperimm teyzoşşş balkafa

Back