Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar... herkese hayırlı cumalar...

Particelerrrrrr çok özledim senii giremedim hiç bu ara annemlerr gittilerrrr dünn :'( :^(çopk kötüyümm yanlız hissediyorum kendimiii..

herkese güzel haftasonları...opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrrr yine kimseler yokk :dilcikar:

Kızlar partimizie temizlik yapalım ilaçlama vs. domuz giribi malum :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile5 iyi geceler kızlar artık partimiz çok sessiz niyeyse :gitme: ben yokum diye demii :roflol: :roflol:

:roflol::roflol: kurnazım evet sen yoksun diye gece gece güldürdün beni :)ilahiiii

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalaropuyorumnanaktan

Günaydınlar bebekolarım nasılsınız özledim ya sizleri kadınlar kulubünde sorun var girmedikçe sinirlendim =)) Ne saldırırlar bizim siteye anlamam..Kızkızayız şunun şurasında kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarr herkeze hayırlı günler..opuyorumnanaktan

Soğuklar yağışlarr geldii :sinifsinif:
Dikkat edelim kızlar domuz gribine karşı nasıl dikkat ediyorsunuz :sinifsinif:

Balsurat Bol bol el yıkayıp Mandalina portakal yiyoruz Allah yardımcımız olsun Kurnazım geçen nefes filmine gittim aklıma sen geldin nekadarı kaldı kocanın ..Allah yardımcın olsun..

Evet ceylanım bende aynı şekilde sık sık ellerimi yıkıyorum evhamdan .ALlah yardımcımız olsunn ..Dünyanın sonu yavaş yavaş geliyor.Salgın hastalıkların çoğalması bunlardan birisi :sinifsinif:

kızlar ben yeni atlattım giribi.. kokmayın sadece nezle.. öyle değil yani..
kociş benle dalga geçer oldu.. "domuz gribi olmayasın bak öpmem seni" diiiiiyii banamafoldumben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burda havalar iyice bozdu.. üşüyooom. sobayı bilem kurduk

yine kimsecikler yookk..
burası çok karanlık olmaya başladı.. korkuyom ama..mafoldumben baaalll nirdesiiinn.. gel elimi tutt

yine kimsecikler yookk..
burası çok karanlık olmaya başladı.. korkuyom ama..mafoldumben baaalll nirdesiiinn.. gel elimi tutt

:1hug:Selectedm geldim canım korkma bak :1hug:ben yanındayım :1hug:birileri partinin ışığını kapamış :asigim: açtım bak :asigim:

kız yoksam faturayı yatırmadında TEK mi kesti elektiriği akannehir
söyle bakeem faturayı kime verdin yatırsın diye de.. o da gitti o parayla düzenli manitasına kek börek ısmarladıcokacimcoook

kız yoksam faturayı yatırmadında TEK mi kesti elektiriği akannehir
söyle bakeem faturayı kime verdin yatırsın diye de.. o da gitti o parayla düzenli manitasına kek börek ısmarladıcokacimcoook

Yok kız yatırdım faturayı :)partide kesinti olmaz kaydirigubbakcemile3

Back