Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaa kız balcımm benim hamişlik 3 gün sürdü şekerimm alışamamıştım zatii sonra kimyasalmış tatlım yaa alışamadan gittii bittii

yani balcım küçük çaplı bi şok zincirlemesi yaşadım sanki ihtiyacım varmış gibimmm:)))))))))))

hahaa kız balcımm benim hamişlik 3 gün sürdü şekerimm alışamamıştım zatii sonra kimyasalmış tatlım yaa alışamadan gittii bittii

:çok üzgünüm: cicekcim kusura bakma bilmiyordum üzüldüm .Hayırlısı olsun herşey allahtan ne yapalım inşallahh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

:çok üzgünüm: cicekcim kusura bakma bilmiyordum üzüldüm .Hayırlısı olsun herşey allahtan ne yapalım inşallahh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın

canım benim çok saol inan ben çok iyyim opuyorumnanaktan
diyorum yaa alışmamıştım zati bi garipsiyordum
aynen öyle tatlım ya gelende allahtan gidende ondan inşallah kuzum yaa bundan sonra önümüze bakıcaz canım yaa artık hayırlısı eşimde artık çalışmasakmı demeye başladı bende hem fikir gibiyim artıkınn biraz düşüncem bu durumu ara vermeyi yani bilmeiyorum işte insanın kafası karışıyor yaşım oldu 32 haa deyincede olmuyor yaşıyorum bunu ara versek yine sıfırdan oof ne zaman olcak olucakmı bilmiyoruz yaniii karışık işte şu anda şekerim ne yapcamı bilmiyorum daha karar da vermedimm

:)diğer durumlar nasıl bu aralar ıyıyım ben allaha şükür hani :)şu psikoljik :)hihi açık vermeyeyım

:)diğer durumlar nasıl bu aralar ıyıyım ben allaha şükür hani :)şu psikoljik :)hihi açık vermeyeyım

hahahaaaaa kaydirigubbakcemile3 valla şekerim koşu bandı aldımm hap neyim almim diyee hahahaaa işte ter atıyom arada onlannn bu aralar pek iyi olmadı ama ara ara dönmelerim baş ağrılarım oluyor tabi koşullar değişmediği içinn elbetteki lakin daha iyiceneyim diyebiliriz mi akannehir deriz herhalde kaydirigubbakcemile3
anacım işteee iyiyim diyom daaaaann denene bişey oluveriyorrrr kopuyorum sonra haydeee tekrar toparlannn artık zaten saldım çayıra mevlamm kayıra durumundayım canım genel olaraktan yanii delikafadulden heee gitsemmm yatırırlarmı yatırırlarrrr :roflol: :roflol:

hahahaaaaa kaydirigubbakcemile3 valla şekerim koşu bandı aldımm hap neyim almim diyee hahahaaa işte ter atıyom arada onlannn bu aralar pek iyi olmadı ama ara ara dönmelerim baş ağrılarım oluyor tabi koşullar değişmediği içinn elbetteki lakin daha iyiceneyim diyebiliriz mi akannehir deriz herhalde kaydirigubbakcemile3
anacım işteee iyiyim diyom daaaaann denene bişey oluveriyorrrr kopuyorum sonra haydeee tekrar toparlannn artık zaten saldım çayıra mevlamm kayıra durumundayım canım genel olaraktan yanii delikafadulden heee gitsemmm yatırırlarmı yatırırlarrrr :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:Bu kadar benzerlik olur yazdıkların aynı beni anlatıyor :roflol: baş dönmeleri günlerce süren baş ağrıları yaşayıp gidiyoruz demi..sırnaşık şeyYuvarlanıp gidiyoruz kaydirigubbakcemile3Ne yapalım rabbimden gelen bir rahatsızlık buda kaydirigubbakcemile3biizi gülenlerin başına demiyorum çünkü kimse yaşamasın bizim yaşadıklarımızıkaydirigubbakcemile3halime gülüyorum artık deli diye çıktı adım sülalde kaydirigubbakcemile3 geçenlerde teyzem diyorki hadi beraber istanbulda hani şu düşünen adam varya diyo :roflol:e e e deidm :uhm:ona gidelim yatalım orda ordakilerle iyileşelim dedi :roflol: :roflol:Allah korusunnnnnnn :1ninca: :1ninca: :1ninca:

deli_emin.jpg

ahhanda biri benii kovaliiiii :dance:bende buraya kaçtıım kaçtıım:dance:

balll beni tutamaz
ball beni tutamazhihoyyyt

ahanda topiğimiz kıpraşmıışş..
bende gelip gelip gidiyodum.. ee artık gitmem:hulya:

:roflol: :roflol:Bu kadar benzerlik olur yazdıkların aynı beni anlatıyor :roflol: baş dönmeleri günlerce süren baş ağrıları yaşayıp gidiyoruz demi..sırnaşık şeyYuvarlanıp gidiyoruz kaydirigubbakcemile3Ne yapalım rabbimden gelen bir rahatsızlık buda kaydirigubbakcemile3biizi gülenlerin başına demiyorum çünkü kimse yaşamasın bizim yaşadıklarımızıkaydirigubbakcemile3halime gülüyorum artık deli diye çıktı adım sülalde kaydirigubbakcemile3 geçenlerde teyzem diyorki hadi beraber istanbulda hani şu düşünen adam varya diyo :roflol:e e e deidm :uhm:ona gidelim yatalım orda ordakilerle iyileşelim dedi :roflol: :roflol:Allah korusunnnnnnn :1ninca: :1ninca: :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla şekerim napcann iştee deliliğe vurcan napalımmm bizde böyleyizz sanki herkes çok normalll delikafadulden deliliğe vura vuraaa zatii bi delüü oldukkk banada demediklerini bırakmıyorlarr vallaa bakışlar bir acıyarak bi üzülerek allam yaaaa kaydirigubbakcemile3
benim gittiğim bi doktor bana demişti erenköy deki hastanenin doktoruydu ya bi hafta yat dinlenirsin demişti :roflol: :roflol: :roflol: yok ben almıyım demiştim bendee :roflol:
aynen şekerim yaa bitmiyorki sıkıntı hayatın kendisi bu canım yine şükürler olsunn allahım başka dert tasa vermesinnn çatlaklıkları tutturabiliyoz nasılsa aradaaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Çiçegım allahım şifalar versin bize

selecdemm :)))) kaydirigubbakcemile yakaladımm

Ben kaçar kızlarrr:) size doyum olmaz

saol balcım cümlemizeeee şekerimmmm görüşürük sonra kendine eyi bak şekercim

zemuszemus ooooomaşallah kızlar ben yoktum ama iyi eğlenmişsiniz kaydirigubbakcemile2 çok şey kaçırdım yaww :hulya: nerdesiniz parti boş kaldı ben doldurayım bari sositososito hihoyyyt

Back