- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi EU3
- #8.981
Günaydın hanımlar keyifler nasıl hayırlı sabahlar olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaa kız balcımm benim hamişlik 3 gün sürdü şekerimm alışamamıştım zatii sonra kimyasalmış tatlım yaa alışamadan gittii bittii
:çok üzgünüm: cicekcim kusura bakma bilmiyordum üzüldüm .Hayırlısı olsun herşey allahtan ne yapalım inşallahh en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
ankım :)keyiflerr iyi sen nasılsın zemuszemus
:)diğer durumlar nasıl bu aralar ıyıyım ben allaha şükür hani :)şu psikoljik :)hihi açık vermeyeyım
hahahaaaaa kaydirigubbakcemile3 valla şekerim koşu bandı aldımm hap neyim almim diyee hahahaaa işte ter atıyom arada onlannn bu aralar pek iyi olmadı ama ara ara dönmelerim baş ağrılarım oluyor tabi koşullar değişmediği içinn elbetteki lakin daha iyiceneyim diyebiliriz mi akannehir deriz herhalde kaydirigubbakcemile3
anacım işteee iyiyim diyom daaaaann denene bişey oluveriyorrrr kopuyorum sonra haydeee tekrar toparlannn artık zaten saldım çayıra mevlamm kayıra durumundayım canım genel olaraktan yanii delikafadulden heee gitsemmm yatırırlarmı yatırırlarrrr :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:Bu kadar benzerlik olur yazdıkların aynı beni anlatıyor :roflol: baş dönmeleri günlerce süren baş ağrıları yaşayıp gidiyoruz demi..sırnaşık şeyYuvarlanıp gidiyoruz kaydirigubbakcemile3Ne yapalım rabbimden gelen bir rahatsızlık buda kaydirigubbakcemile3biizi gülenlerin başına demiyorum çünkü kimse yaşamasın bizim yaşadıklarımızıkaydirigubbakcemile3halime gülüyorum artık deli diye çıktı adım sülalde kaydirigubbakcemile3 geçenlerde teyzem diyorki hadi beraber istanbulda hani şu düşünen adam varya diyo :roflol:e e e deidm :uhmna gidelim yatalım orda ordakilerle iyileşelim dedi :roflol: :roflol:Allah korusunnnnnnn :1ninca: :1ninca: :1ninca:
ahanda topiğimiz kıpraşmıışş..
bende gelip gelip gidiyodum.. ee artık gitmem:hulya:
ay şekerim sanırım ben biraz kıpraştırdım biraz önceee delikafadulden