Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teselli: canım benim çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah dualarımızdasın canım doktora gittin dimi :1hug:

kızlar kusura bakmayın net gitti bidaha giremedim ancak şimdi girebildim

dr 10 gün boyunca kendini kontrol et dedi bişey olmaz dedi kanaman veya morartın olursa gel dedi kas ağrısı halsizlik olursa gel dedi işte böyle bişey olmaz inşallahhh

Şımdı okudum elchınım geÇmıŞ olsun ya ..dualarımız senle

elchım derine yapıştımı nasıl oldu anlattt

canımcım ya anlamadımki ben kolumda gördüm gördüğümle vurup yere düşürdüğüm bir oldu ondan zaten hemen gittim dr a tahlil yapıldı işte öyle ısırık filan yok kolumda yani zaten tek tesellim o içinde değildi sanırım derinin :sinifsinif: işte böyle

elchin cnm çokk geçmişş olsunnn Allahın izniyle bişi olmaz mrk etme streste yapma cnm dr ne dedi??

canımsınnnn civcivimmm mujukaaaa allah razı olsun canımmm çok korktum kızzz burda kaç kişi öldü onun yüzünden iinşallah ben ölmem çok gencim nan daha:lepi:

elchım allahın iziniyle hiçbişi olmazz:1hug:

Kimseler kalmamış yi,ne ben gidiyorum hıhhakannehirakannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…