Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın
balım umarım herşey istediği gibi olur

Rize'de Yürüyen Merdiven ızdihamı

:roflol::roflol::roflol:

Yemin ediyorum utanıyorum bu rizenin millettinden yaa bu kadarrmıı görmemişlik olur ama yaa millett komedi hep yaaa :))hala alışamadımm burda yaşamayasırnaşık şeysırnaşık şeyÖncelikle söyleyim ben ilkdefa binmedim yürüyen merdivene ben bursada yaşıyordum bilirsinizkaydirigubbakcemile3Geçenlerde Kuzenimle çarşıdaydıkk.Baktım yeni bir yer açılmış ama millett akın akın merdivenden çıkmaya çalışıyorrr. O kadar kalabalıktıkii buranın insanları yeni bir yer açıldığı zaman hemen oraya doluşurlarr.Herneysee kuzenim içeri girelimmi dedii.Dedimm bu ne görmemiş gibi dolmuş millet girmem ben oraya başka zaman girelim dedim.sırnaşık şeySonra dışardan inanları izledikk komediydi kaydirigubbakcemile3yürüyen merdivende cebelleşiyorlar..Yaşlı ,genci ,çocugu her yaştan ararsan varrr :))Sonra hadi dedik matraklık olsunn gülmek için girelim dedik sırnaşık şeym,llet birbirine tutunuyorrrkaydirigubbakcemile3kuzenimde ilk defa bindi bana sarıldı dedim ilkmi bindim sırnaşık şeyevet dedii ohaaasırnaşık şeySonra içeri girdikk içerisi izdiham :)))millet öylebirr konuşuyorkkii benii afakanlar bastıııı :))delülüğüm tuttu içime sıkıntı girince bir kaç şey alıp çıktık kaydirigubbakcemile3Sonra bağırındımm .Yarabbim yaa dedim bu kadar yüksek sesle konuşmak oluruu bir susun ya dedim adamın biride bana baktııı..Dün aksam bu haberi tv de izleyince yazayım dedim sırnaşık şey

[/COLOR]
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
yAZIYI SıLDıM KIZLAR haber paylaşmak yasakmış sitede merak eden googldan bakar :))))

selam cicişlerrr hayırlı bir diliyorum hepimize mujukaaaa ben bugün ceviz toplamaya gidicem sizede getiriyimmi zemuszemus

hayırlıı günlerr kızlaropuyorumnanaktanev işlerim var arada geliyorum

ELCHIM bende geçen gün köye gittim kuzenim ağaca çıktıı taze cevizz yedik harikaydııı ama yine yok demem banada yollaaa

kızlar biliyonuzmu ceviz yaprağını + bir yeşil cevizi parçalayıp komple kaynatıp suyuyla saçlarımızı yıkarsak beyazlamayı engelliyomuş.. tv de bi bitki uzmanı söylemişti..

Kızlar bugün annemde tlf konuştumm tv de dinlemiş sanırım bilmiyorum tam soramadımm.Bu bitkilerle tedavi eden drlardan birinin şimdi burdan adını vermeyimm .kürlerini yapmış kadın zehirlenmişşakannehir

balım bana hangi dr muş yazsana .. bu bebiş olaylarından dolayı ben pek bi merak sardım alternatif tıpa o drun kileri yapmayım bari

Selam kızlar ne haber ben iyiyim geldiğimden beri işle güçle uğraşıyoruz oda filan topladık yorulduk wallaha havada güzel buradaarın çıkıp gezeceğiz biraz hepinizi çok öpüyorum hanımlar sevgiler haftaya çarbamba akşamı döneceğim...kaydirigubbakcemile3

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr kizlar nerdesinizzzzzzzzz

akannehir
ayyy balsurat canım hangi bitki kürüydü acaba..............korktum şimdi

balım bana hangi dr muş yazsana .. bu bebiş olaylarından dolayı ben pek bi merak sardım alternatif tıpa o drun kileri yapmayım bari
:1rolleyes:kIZLARRR yanlız anne anlatırken demedi ne kürü uyguladığını yani sanmıyorum bebe için yapılan kürlerden olsn.A.mara diyim anlayınkaydirigubbakcemile3
ANkım ohh ne güzelll gez dolaşşş keyfine bakkk
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr kizlar nerdesinizzzzzzzzz

delümmakannehir

Günaydınn Kızlar Herkeze Hayırlıı bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan

Rabbim bu yeni ayda hayırlıı şeylerle karşılaştırsın bizleri:Saruboceq:Sağlık sıhhat versin bizlere:Saruboceq:Hastalıklardan korusun rabbim bizleri:Saruboceq:

gunaydinnnnnnnnn
amin balkafam
nasilsin kapmisin iphone u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…