Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiiiiinnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende aldim ikisindende
ay bu iphone alanlar var ya normal hayatta beni deli ediyorlar hazir konu acilmisken diyim

gecen sitede kizin teki diyorki
suanda disardayim kizlar iphone umdan yaziyorum
ehhhhhhhh midem bulandi resmen uyuz oldum
sana iphone mu sorduk
ne gorgusuz insanlar ya

burdada oyle tel caldi demiyorlar iphone caldi
illa ustune basmanmi gerek
bu arada sakin yanlis anlasilmasin kiskandigimdan degil bazi seyleri belirtip ayni olayi yapmak istemiyorum ama kiskanmama gerek yok

ben bu alisveris isini cok sevdim ama butun param oraya gidiyor

Evet ama aldıklarımız sadece bir bölümü görünoyoırr profıldee güzell olmuyor yaaaa.

evet aldikca eski aldiklarimiz kayiyor geriye
profiline girip bakabiliyoruz ama kimin nesi var diye
ve kac para harcamis

evet aldikca eski aldiklarimiz kayiyor geriye
profiline girip bakabiliyoruz ama kimin nesi var diye
ve kac para harcamis

Ama başkasının ne aldıgını nadıl gorebılıyoruzz.kendi listemizi görüyorumdafisfisfis

ulaa o peynirlerden 2 tane var bende :)bir tanesini kendim aldım .diğerini arkadaşım yolladıı :)

Partiye bak dağıldı gittii kimseler yokk :dilcikar:

bana bugün ceviz toplarken kırım kongo kenesi geldi kızlarrr tırsıyorum 3 günde bir tahlile gidicemmafoldumben çok kötüym kendimi hiç bukadar aciz hissetmemiştim korkuyorum tırsıyorum allahım yardım et nolur bişey olmasın daha çok gencimmmmmafoldumben

elchım geçmiş olsun canımm doktorrr ne dediiiimafoldumbendualarım seninle canımm Allahın izniyle hiçbirşey olmazz

Hayat bize ne zaman ne getireceği hiç belli olmyorr.Al işte buda bir kaza mafoldumben

elchım derine yapıştımı nasıl oldu anlattt

:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım korkma bişey olmaz inşallah :Saruboceq:

elchin cnm çokk geçmişş olsunnn Allahın izniyle bişi olmaz mrk etme streste yapma cnm dr ne dedi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…