Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sarının cinsiyeti daha belli olmamış demek canımkaydirigubbakcemile3

sen sarıyı al bende maviyi alayım:jeyyar:

seninn için görümcene ben:mymeka:.. başka zaman gidersin ona balım zaten ölmüşsün yorgunluktan.. yarın telaş olur geceden yapman daha iyi olur tabikide..

hiç sevmem ısrarı akannehir

bizde bayramda bodruma gidicez kısmetse eşimin ailesi akrabaları orda dönüşte görümcem bebesi ve kocesi de gelcekmiş bizle :umursamaz:

balım ben hala hastayım biliyon dünde iftara misafirlerim vardı bittim..akannehir
bugünde temizlik yaptım işlerim bitti bende bittim..:gitme:

Sarının cinsiyeti daha belli olmamış demek canımkaydirigubbakcemile3

sen sarıyı al bende maviyi alayım:jeyyar:

anlaştık kaydirigubbakcemile5
amaa pembiş nlceeek:çok üzgünüm: dengesi bozulunca düşecek bari birinin kucağına düşse

seninn için görümcene ben:mymeka:.. başka zaman gidersin ona balım zaten ölmüşsün yorgunluktan.. yarın telaş olur geceden yapman daha iyi olur tabikide..
:umursamaz:Aynen dedim başka zaman gelirim tutturdu balık varr.Ya benim evde zaten yemek varr onlar bugun bitmesi lazımm yarına kalmaması lazım:umursamaz:aynen yarın telaşlı olcm zateakannehir
hiç sevmem ısrarı akannehir

bizde bayramda bodruma gidicez kısmetse eşimin ailesi akrabaları orda dönüşte görümcem bebesi ve kocesi de gelcekmiş bizle :umursamaz:

:umursamaz:Aynen ısrarı bende hiç sevmiyorum heramm..Şİmdi eltimle bu akşam dedikodumu yaparlar eve kapandım diye.AMAN ne yaparlarsa yapsınlarrr umrumda değill kimse:umursamaz:

Amannn görümcen peşine kuyruk takılmasa olmazdı sanki:umursamaz:

laa gönül bi iyileşemedin heee :mymeka:

balım ben hala hastayım biliyon dünde iftara misafirlerim vardı bittim..akannehir
bugünde temizlik yaptım işlerim bitti bende bittim..:gitme:
gönülüm 10 gün bizle bu grio allaım şifa versinn bizleree:Saruboceq:zor olur tabii hastaydın misafir agırladın :asigim:dikkat et ıhlamur iç akşamlarıı.Ben ballı,limonlu ıcıyorum ıyı gelıyor..Benim burun blgm durmadıkaydirigubbakcemile3
anlaştık kaydirigubbakcemile5
amaa pembiş nlceeek:çok üzgünüm: dengesi bozulunca düşecek bari birinin kucağına düşse
kaydirigubbakcemile3gönülüm kaptıı pembişiii:ecrin_bebek:

bizimkiler pek iyiler bu zamana kadar hiç sorunum olmadı hiç bişeyime ne karıştılar ne bi laf ettiler o konuda şanslıyım valla batuhanın dogumuna gelememişlerdi o da hamileydi o zaman riskliydi onun için gelcekler kaydirigubbakcemile

la öldüm la bu gripten sanki burnuma sabun kaçmış öyle ağrıyo...mafoldumben

şu eşimizin yakın akrabaları hiç insan halinden anlamıyolar zaten.. hep kendileri haklı:mymeka:
dediğin gibi arkadamızdan dedikoduyada bayılırlar..
neden bu insanlar böyle.. aynı durumda kendileri olsa naparlar acep:umursamaz:

selecdem sallaaayacazz yukarda Allah varrr :))hesaba yazılıyorr

bal olum gel la gidip kendimizi aşagıya atalım ..ne bu bir hafta on gündür..akannehir

ben bugün pek bişi yapmadım.. kociş nefret ediyo o evdeyken temizlik yapmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…