E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #6.901
hoşbuldum kuşuuum..
bebişlere bakarken seni kaçırmışım..
çok şekerlere yaaa...:asigim: bitanesini eve götürebilirmiyim.. merak etme ortadakini alıyom.. dengebozulmasınkaydirigubbakcemile2
ama onun cinsiyeti ne ki acep:uhm: terazi kefesinledeikler biri pembe biri mavi.. benimki ne olaki acep:uhm: amaaaan kapıverem gitsin top mop benim olsun alıyooomkaydirigubbakcemile3
senağlamasenağlamaGörümcem aradı gel diyo iftara BU akşam off yaa gelemem dedim yorgunum.Sana iş yaptırmıcam gel diyo:dilcikar:yarın misafrim var diyom anlamıyo nan tatlımı akşamdan yapıcam çorbamıda
senağlamasenağlamaGörümcem aradı gel diyo iftara BU akşam off yaa gelemem dedim yorgunum.Sana iş yaptırmıcam gel diyo:dilcikar:yarın misafrim var diyom anlamıyo nan tatlımı akşamdan yapıcam çorbamıda
Sarının cinsiyeti daha belli olmamış demek canımkaydirigubbakcemile3
sen sarıyı al bende maviyi alayım:jeyyar:
:umursamaz:Aynen dedim başka zaman gelirim tutturdu balık varr.Ya benim evde zaten yemek varr onlar bugun bitmesi lazımm yarına kalmaması lazım:umursamaz:aynen yarın telaşlı olcm zateakannehirseninn için görümcene ben:mymeka:.. başka zaman gidersin ona balım zaten ölmüşsün yorgunluktan.. yarın telaş olur geceden yapman daha iyi olur tabikide..
hiç sevmem ısrarı akannehir
bizde bayramda bodruma gidicez kısmetse eşimin ailesi akrabaları orda dönüşte görümcem bebesi ve kocesi de gelcekmiş bizle :umursamaz:
gönülümbalım ben hala hastayım biliyon dünde iftara misafirlerim vardı bittim..akannehir
bugünde temizlik yaptım işlerim bitti bende bittim..:gitme:
kaydirigubbakcemile3gönülüm kaptıı pembişiii:ecrin_bebek:anlaştık kaydirigubbakcemile5
amaa pembiş nlceeek:çok üzgünüm: dengesi bozulunca düşecek bari birinin kucağına düşse
:umursamaz:Aynen dedim başka zaman gelirim tutturdu balık varr.Ya benim evde zaten yemek varr onlar bugun bitmesi lazımm yarına kalmaması lazım:umursamaz:aynen yarın telaşlı olcm zateakannehir
:umursamaz:Aynen ısrarı bende hiç sevmiyorum heramm..Şİmdi eltimle bu akşam dedikodumu yaparlar eve kapandım diye.AMAN ne yaparlarsa yapsınlarrr umrumda değill kimse:umursamaz:
Amannngörümcen peşine kuyruk takılmasa olmazdı sanki:umursamaz:
heram ne yapin nasın batuş nassıl..
la öldüm la bu gripten sanki burnuma sabun kaçmış öyle ağrıyo...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?