Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s. günaydınnnn a.s.

mutlu pazarlar herkese

kızlar günaydın
sabah sabah kısırları görünceee içim bi hoş olduuuuuu kaydirigubbakcemile3

balkafacım topikini yeni gördüm şekercimmm yawwww arada izin verirseniz uğrarım ziyaretinize ama beklerim banada gelin yoksa zırt pırt gelmeye yüzüm olmaz vallaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 huuu huuuuuuu kızlar nerdesiniz kaydirigubbakcemile ben geldim nan kaydirigubbakcemile2

Oooo :))cıcekkk hoşgeldinnnopuyorumnanaktanıyii olalım tamammııı bebelerr için iyi olmak zorundayız anladın sen onu:jeyyar:
ahh balkafalı bugün beni nasılda heyecanlandırdın şakkıdı

kaydirigubbakcemile3:kedi::jeyyar:
HERKEZE HAYIRLII PAZARlarr kızlarrrr

Ben öldüm bugün iş yapmaktanakannehiraynen böyle akannehir Yarın bursadan gelen kuzenle halam gelicekk ifttara gecede yatılılar:))yarınn hiç gireremm nete kızlarr haber vereyim dedim :))

akannehirselam heramm .aşagıda gönülüm ve selectedimde varr pınkım hepinizzz hoşgeldinizzzz

selam balım gönülüm pembegülüm nasılsınız bakalım?

bal yine temizlik yapmış yorgun kaydirigubbakcemile3 bende yaptım valla aynı durumdayım akannehir

senağlamasenağlamaGörümcem aradı gel diyo iftara BU akşam off yaa gelemem dedim yorgunum.Sana iş yaptırmıcam gel diyo:dilcikar:yarın misafrim var diyom anlamıyo nan tatlımı akşamdan yapıcam çorbamıda

akannehirselam heramm .aşagıda gönülüm ve selectedimde varr pınkım hepinizzz hoşgeldinizzzz

hoşbuldum kuşuuum..
bebişlere bakarken seni kaçırmışım..
çok şekerlere yaaa...:asigim: bitanesini eve götürebilirmiyim.. merak etme ortadakini alıyom.. dengebozulmasınkaydirigubbakcemile2
ama onun cinsiyeti ne ki acep:uhm: terazi kefesinledeikler biri pembe biri mavi.. benimki ne olaki acep:uhm: amaaaan kapıverem gitsin top mop benim olsun alıyooomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…