Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hera olum dalga geçme çok kötüyüm çok...mafoldumben

balım çok geçmiş olsun o da çok kötü..selected sağol şikerim..opuyorumnanaktan

bal olum gel la gidip kendimizi aşagıya atalım ..ne bu bir hafta on gündür..akannehir

Öhö Öhö :(:1no2:hadi atlayalım akannehir

öksürdükce başım dönüyor:a015:1 haftadır ıhlamur banamısın demedı.3 tablette antıbıyotık almıstımm yokk lanett mikrop

boğaza sıkılan spreyler var onu denedinizmi.. bu tarz rahatsızlıklara çok iyi geliyo

31.gif

ah aha gönülüm ah
bunu bana heeeç sorma...
malesef bebişim yok:çok üzgünüm: yaşta 30 vede 2defa aşılama oldum şimdi tüp diyo drlar aslında 2. aşılamayı bile yapmak istemediler tüp dediler ama biz şansımız denedik.. şimdi tüp var sırada ama yine(-) görmekten çoooook tırsıyorummafoldumben
benim hikayem böyle gönülüm ya seninki

gönülüm sen sigarayı hala içiyormusun bu hasta halinleeeeeÇok üzgünüm çoook

burun spreyi çok berbat yaaa...akannehir benim ondan hep midem bulanır.. allah yardımzınız olsun.. hasatlığın herbir çeşidi kendine göre zor valla tekrar geçmiş olsun bidenem

selected kaç senelik evlisin?
bende 30 yaşındayım...
yedi senelik evliyim bizimkide nedeni bilinmeyen infertilite...bir defa aşılama yaptım tutmadı...
ben doktora gitmiyo tedaviye ara verdim 10 aydır...

Gönülüm kafanı koparırrım bak benim cigerler kendinii temizleye başladı bile.Bazı arkadaşlarım blgm sgr bıraktıgım ıcın temızlendıgıne ısaret dedıı.sende bırakkkk şu egzoz gazınııı :olmaz:

gönülüm 4yıllık evliyim vede ilk 6aydan sonra bebiş düşünüdüğümüz anda dr gittik sandık ki hemen o ay bebişimiz gelecek ama malesef gelmedi..
bizimkide sebebsiz infertilite.. gerçi eşimin 2ayönceki testinde sperm sayısında düşüş görüldü ama nasılsa tüpe gidiyoruz diye önemsemedik açıkçası tekrarlamadık bidaha nasılsa tüp bebek merkezinde testler tekrarlancak..

tabi bu arada bu 4 yıllık süreçte alternatif tıpada el attım.. soğan kürü,incir kürü, keçi boynuzu ilk aklıma gelenler..

Back