• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
psikoljik destek almam lzaım sanırım moalim çok bozukkk

depresyona giriyorummm:a015:

psikoljik destek almam lzaım sanırım moalim çok bozukkk

depresyona giriyorummm:a015:

Sen dayak istiyorsun:mymeka:

Sen daha depresyon görmedinn:mymeka:

Hangi belirtilerini yaşıyorsun anlat bakalım delüü:mymeka:
Asıl ben depreyondayımm hemde ağır şekilde kendi kendine yenmeye çalışıyorum:mymeka:insallh senın sebeb bebe değildir:mymeka:benimki bebe değill:mymeka:anlat neler oluyo sana:mymeka:zırlamam nan:mymeka:

:)yakında ben hikayemi yazarım bloguma okursun o zaman elchım herşey bebe değill.Malesef bebe yüzünden ömür boyu senle kalacak bır rahatsızlıgı vücuduna musallat edebilirsin allah korusun s

hayırdır elçinim niye moralin bozuk :teselli:

selam gönülüm opuyorumnanaktan

elchinim yettim gayrii
bak burda konser ve trt var ama ben sana geldim =)))))))

Sen dayak istiyorsun:mymeka:

Sen daha depresyon görmedinn:mymeka:

Hangi belirtilerini yaşıyorsun anlat bakalım delüü:mymeka:
Asıl ben depreyondayımm hemde ağır şekilde kendi kendine yenmeye çalışıyorum:mymeka:insallh senın sebeb bebe değildir:mymeka:benimki bebe değill:mymeka:anlat neler oluyo sana:mymeka:zırlamam nan:mymeka:

ne bebeği nan bu şekilde bebeğede iyi anne olamam bunu atlatmam lazım çok yalnızım çok bebeğimin olabilmesi için bile önce kocamın yanımda olması gerekir onu görmüyorumki sabah 6da çıkıyo gece 1de geliyo geldiği gibi yatağa ters düşüyo ve ben her dakka tek başımayım :gitme:evet biliyorum çalışıyo ama ben para istemiyorum gencim yanımda kocam olsun istiyorum herşey para değil çok şükür maddi sıkıntımız yok ne dersem oluyor ama ama ama .......

arada bir kahkahayla gülüyorum sonra hıçkıra hıçkıra ağlıyorum boğuluyorum sanırım o kadar sessiz kalıyorumki telefonda bile konuşurken sesim zorla çıkıyo mafoldumbensenağlama

73244843.png

bu benüm :roflol:parti için hazırlandım

elchım ben ne yapayım :(((( ben gurbetteyım aılemden uzaktayımm :(beterın beterıı varrr

sağolun canım arkadaşlarım...ne yapiniz ben hiç iyi değilim..:gitme:bogazım feci şekilde...

Back