• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.

ne mutlu türküm diyene

bende dün geceden astım balkona türk bayrağımı dalgalanıyo şuan :)

benim bütün işim gücüm derdim sensin canım sevgilimmm laelaelaelaelae
Bu sevgülü mavi gözlü jandarmamı:jeyyar:ufff yaa o bizim hikaye ne güzeldiii sildilerr onu oyun bölümünden:dilcikar:
canım sorma benimde canım çıktı ev batmış çıkmış birde aykta durmaktan bilek şiştimi of yemeği koydumya ona seviniyorum yarında temizlik sonra inşallah daha rahat olurum
balım hayırlı ramazanlar olsun çok öptüm seni
Evhanımım gelmişş hayırlıı ramazanlarr canımm.Allahım kolaylık versin işlerimizde oruçlu zor oluyor .Allaha emnaett olll öpüyorum bendeŞeniz
alkisalkisalkishu alkisalkisalkishualkisalkisalkishualkisalkisalkisheram işler bittimialkisalkisalkis
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol:
:roflol::roflol:
selam millet
nasılsınız bakim
bal nerdesin nan opuyorumnanaktan
turkbayragiKurazımmm eşinnn yanındamı hala gitmedi demii:jeyyar:değerlendirdinmi bakımmkaydirigubbakcemile

Nazarımboncugumm seninde zafer bayramın kutlu olsunnturkbayragiturkbayragiEvittt bayraklarımız dalgalanıyorrrrturkbayragiNE MUTLU TÜRKÜM DıYENEturkbayragi

balsurat aplaaa para versene bayram bugunn :emir_bebek:
Delüm bu kadar yeterlimi
para.jpg

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mrb balım nasılsın

Ablacımm nasılsınn :))ben iyiyim allah şükür ..Murgizz ve Arda nasıll.Kocaman adam olmuşturr şimdii.Eyy gidi günlerrr murgizlee 2007 yılında çok güzelll anılarımız var:1rolleyes:selam söylersin ablam öptümm

hiiiiiiiiiiiiiii euro hemideeee wışşşşşşşşşşşşşşşşşş verdiğin kadar arttırsın allahda malını balımmm allah razı olsunn çok ihtiyacım wardı naniknanik

sen böyle cocuklara harclık euro verıyosan eger senın evı bı kurcalamak lazımmm yastık altında kımbılır neler neler varr yada mutfkda tencere ıcınde :delphin: müsaitmisiniz size gelmek istiyorumm

tşk ederim söylerim 5 gün önce evlerine döndüler abi olmuş teyzesi ayrılmak çok zor oldu mecburen dayanacağız çaresi yok sanki bir yıl oldu gideli yerleri çok belli şimdiden özledim öpüyorum canım

tşk ederim söylerim 5 gün önce evlerine döndüler abi olmuş teyzesi ayrılmak çok zor oldu mecburen dayanacağız çaresi yok sanki bir yıl oldu gideli yerleri çok belli şimdiden özledim öpüyorum canım
Evet hasret gurbet gerçektenn çok zor oluyorr.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen böyle cocuklara harclık euro verıyosan eger senın evı bı kurcalamak lazımmm yastık altında kımbılır neler neler varr yada mutfkda tencere ıcınde :delphin: müsaitmisiniz size gelmek istiyorumm

Tamam canım akşama gell iftara bekliyorum:jeyyar:Ulan bende para ne gezerrkaydirigubbakcemile3yohh yohh

:roflol::roflol:elcıhınnn sökül bakalım nerden buluyorsunn bu ifadeleriii
kurtsoftsmiley1222mg.gif

balım elçinim napıyonuz bakem yemekler hazır mı cokacimcoook

Herammm benim hazırr çok yoruldumm:gitme:senin hazırmııı yemek.

ooo ellerine sağlık hayırlı iftarlar hanımlar Allahcc tüm ibadetlerinizi ve tüm dualarınızı kabul etsin senelerinede çıkmak nasip olsun inşallah

Back