• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elçinim eşinin kendi işi mi?

konuştun mu bunları onunla

elchım ben ne yapayım :(((( ben gurbetteyım aılemden uzaktayımm :(beterın beterıı varrr

tabiki canım benim allah gurbete olanlara yardım eder inşallahhh ama belki gurbette olsam eşim biraz daha fazla ilgilenir benimle bukadar işi olmaz sahuruda iftarıda yalnız yapıyorum ve bu çok koyuyo bana :a015:

kıyamam sana nekadarlık evlisin hayatım bizler seçtik hayatlarımızı mutluysan eşinle gerisi bir zaman gelir halolur..ne işle meşgıul..

sağolun canım arkadaşlarım...ne yapiniz ben hiç iyi değilim..:gitme:bogazım feci şekilde...

senağlamasenağlamabenimde gönülüm sendemi şifayı kaptın.kulaklarımın içi.bogazlarr feci agrıyor.burnum tıkalı bıryandan kanıyor:çok üzgünüm:senağlamagecmıs olsunn

:gitme:Ben çıkıyom ıhlamur yapım kendime gönülüm snaada yapım .sonrada ballı sütümüzü içelim:gitme:

bencede beteri beteri var bende gurbetteyim ..Kimi zaman inan tek kocanlada olmuyor yine boşluk oluyor dolmuyor annemin ...=((

elçinim eşinin kendi işi mi?

konuştun mu bunları onunla

evet tatlım kendi işi baba ve 3 kardeşler ama ayrıyeten eşim bilgisayar dükkenida işletiyor bide geceler çay bahçesi var oraya gidiyor kışın bahça kapanıyor üni okuyor taa gece 12de eve geliyor anlıycanızhiç vaktimiz yok ve ben her geçen günü daha çok arıyacağımızı düşünüyorumm

ben 7 gün 24 saat beraberim kocamla biliyorsunuz aynı işyerindeyiz ama yinede bence bebeğinin boşluğu sende var ..ınşallah tez zamanda sağlıklı olur..

kıyamam sana nekadarlık evlisin hayatım bizler seçtik hayatlarımızı mutluysan eşinle gerisi bir zaman gelir halolur..ne işle meşgıul..

3 yıl bitti canım benim mutluyum çok şükür allaha ama işte insanım sabır etmek çok zor inşallah düzelir herşey:gitme:

ben 7 gün 24 saat beraberim kocamla biliyorsunuz aynı işyerindeyiz ama yinede bence bebeğinin boşluğu sende var ..İnşallah tez zamanda sağlıklı olur..

belkide olabilir ceylanım ama bu şekilde bebeğime nekadar faydalı olurumki :çok üzgünüm:

bencede beteri beteri var bende gurbetteyim ..Kimi zaman inan tek kocanlada olmuyor yine boşluk oluyor dolmuyor annemin ...=((

canımmmm haklısın ama anneylede herşey konuşulmazki ben şimdi anneme anlatsam bu durumu ona belli etsem biliyorumki gecelerce uyumaz beni düşünür niye üzeyimki onuda dün akşam bendeydi oturduk baya ama belli etmiyorumki hiç :1ninca:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Ceylan, ..ELCHIN..+, Balsurat, BEBEGIMIZ+, rapunzell_82

Back