- Konu Sahibi EU3
- #5.561
şu repini açta öyle git delümmmm hayırlı geceler bidenem dadlu rüyalar gör inşallahhh kendinede dikkat et emi öptüm yaladım byeeeeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfffffffff benim koca daha gelmedi yaffff uykudan gözüme kürdan taktım mirmirmirmir
elchınımm sen git yatsana :))uykun geldiyseee :jeyyar:korkuyonmu yoksaa:jeyyar:
elchınnn aynı şeyii yabanumda şimdi repinde yazmış aç diyee ula neden açacamm nelere dikkat ediyonuzzz :roflol:allah ıyılgıınızı versin :)))
Bugün tanımadığım üyenin biri :uhm:yazmışki repindebuyrunnnnnnnnn kız bu ne böyle hep eksi replemişlerr seniiii:roflol::roflol:koptum yaaa :))
nan ne korkması ben sen değülüm :dilcikar: benim dış kapı antika biraz dışardanda açılıyor o yüzden kitliyorum oda anahtar taşımıyo yani yatmam için kapıyı açmam lazım oda olmuyo malesefff:kedi:
evıtt sen ben degılsınnn :a015::a015:
niye la dokundu..
kıyamam cnm ya ama aynen öyle neskafe bile 3 kişi biz hala 2 kişiyiz bı yere gıdıyoz herkles aile ben kendımı hala sevgili gibi hissediyorum offfffffff .....ablam bi tşört almış onunde yaazan yazıyı sizle paylaşmk istedim
NESCAFE BİLE 3 Ü 1 ARDA BEN HALA YANLIZIM..
BU SÖZ BU AKŞAM ÇOK DOKUNDU BANA BEE