- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
- Konu Sahibi EU3
ohhhhhhhhhhhh kızlar yandan yandan
çıkıyorum ben
öpüldünüzzzzzzzzzzz
çıkıyorum ben
öpüldünüzzzzzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşçakal canımmmŞenizohhhhhhhhhhhh kızlar yandan yandan
çıkıyorum ben
öpüldünüzzzzzzzzzzz
ayyy bende oynamaya başladım..kaydirigubbakcemile2
ohhhhhhhhhhhh kızlar yandan yandan
çıkıyorum ben
öpüldünüzzzzzzzzzzz
:asigim:Evet canım okudumm .Sende aynı benim kafadann :jeyyar:balsurat cim seninle ne kadarda çok ortak yönlerimiz var repinede yazdığım gibi...
öyle deme bacım kadın nerdeyse yolda doğuracak o kadar yürüyüş yapıyor ki....
haydi balsurat cım bizde bu yolda ilerleyelim...![]()
Caneylom canım eylül eylüll diyoz yaa bu işte bir iş varr sırnaşık şeyO zaman ramazan ayında müjdelencekk bebişşşkaydirigubbakcemile3Amann ne bebişii.Kaç ramazan geçirdimde bu ramazandamı uğrucakkaydirigubbakcemile3balım parti devammı kız hayla eylüle kadarmı yoksa hı:)))))))))
olmaz olmaz deme bu ramazan başka ramazan olur inşallah senin için:)
opuyorumnanaktanSağoll canımmm iyi akşamlarrrzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskizlar gecmis olsun canlarim a.s. dun topik kilitliydi :1shok: :1shok: :1shok: uzuldum valla :çok üzgünüm: neyse geri acilmisya zemuszemus muhabbetiniz bol olsun canlar Şeniz Şeniz Şeniz
balım senin avatara bittim ben...
o susam sokagındaki neydi la hatırlayamadım?????CADIARZU
ben geldim bal ablam opuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim ...... nasılsınız bakalım .....
balım dün klomen seni ham edicem diodun şimdi tınnnn olmussun canım bıttı mı klomenın cnm ??
Allaha şükür keyifler iyi, düğün hazırlıklarıyla boğuşmaya başladım diyebilirim.:1hug:Oo sell gelmişş hoşgeldinn canımopuyorumnanaktankeyiflerr nasıll zemuszemus
ah bı o pozitifi bızde görebilsek maşallah bende cok sewıyorum doktorumu cokda güldürüo benı bı kez hatta kısırlık dıe bişiy yok yemek adında kaldı o kdr demişti daha yenı gıtmeye başladıgım zamanlarda cok gulmustum walla ....Tramssum canım hoşgeldın:dance:
Hee klomeni ham ediyorum evett :1rolleyes:6.ay klomenimide içiyorum şuanda yarın ılacın son günü:1rolleyeserşembede doktoruma gidiyorum:asigim:Ayy canım doktorum çok sevıyorum onu:asigim:Çünküü Hepp pozitifff hepp pozitifff :lepi:
Delüme malum olmuş demek:jeyyar:
İnşallah olmucak dahazemuszemus
Hadii gelll doktorumkaydirigubbakcemile