Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balsurat cim seninle ne kadarda çok ortak yönlerimiz var repinede yazdığım gibi...

öyle deme bacım kadın nerdeyse yolda doğuracak o kadar yürüyüş yapıyor ki....
haydi balsurat cım bizde bu yolda ilerleyelim...:emir_bebek:

balım parti devammı kız hayla eylüle kadarmı yoksa hı:)))))))))

balsurat cim seninle ne kadarda çok ortak yönlerimiz var repinede yazdığım gibi...
:asigim:Evet canım okudumm .Sende aynı benim kafadann :jeyyar:
öyle deme bacım kadın nerdeyse yolda doğuracak o kadar yürüyüş yapıyor ki....
haydi balsurat cım bizde bu yolda ilerleyelim...:emir_bebek:

Gönülyaram hadii bakalım takipp edelim kadınıı.Ayağını sürte sürte gidiyorr.Azcık bizede geçer belkiiikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3hade bakalımgidiyozzkaydirigubbakcemile4şasn kapıyı ne zaman çalıcak bakalımkaydirigubbakcemile3
balım parti devammı kız hayla eylüle kadarmı yoksa hı:)))))))))
Caneylom canım eylül eylüll diyoz yaa bu işte bir iş varr sırnaşık şeyO zaman ramazan ayında müjdelencekk bebişşşkaydirigubbakcemile3Amann ne bebişii.Kaç ramazan geçirdimde bu ramazandamı uğrucakkaydirigubbakcemile3

olmaz olmaz deme bu ramazan başka ramazan olur inşallah senin için:)

olmaz olmaz deme bu ramazan başka ramazan olur inşallah senin için:)

Tamam kızma olmaz demiycem bidaha:kedi:
Valla gelmezsede :)Çokta TINNNNNNNkaydirigubbakcemile2sağlık olsun yeterkkiiikaydirigubbakcemile2bebek olmamışş çokta tınnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar gecmis olsun canlarim a.s. dun topik kilitliydi :1shok: :1shok: :1shok: uzuldum valla :çok üzgünüm: neyse geri acilmisya zemuszemus muhabbetiniz bol olsun canlar Şeniz Şeniz Şeniz

balım senin avatara bittim ben...
o susam sokagındaki neydi la hatırlayamadım?????CADIARZU

kizlar gecmis olsun canlarim a.s. dun topik kilitliydi :1shok: :1shok: :1shok: uzuldum valla :çok üzgünüm: neyse geri acilmisya zemuszemus muhabbetiniz bol olsun canlar Şeniz Şeniz Şeniz
opuyorumnanaktanSağoll canımmm iyi akşamlarrrzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
balım senin avatara bittim ben...
o susam sokagındaki neydi la hatırlayamadım?????CADIARZU

Edi ile büdü vardı.Büdüde değil aslında bu elmokaydirigubbakcemile3

ben geldim bal ablam opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim ...... nasılsınız bakalım .....
balım dün klomen seni ham edicem diodun şimdi tınnnn olmussun canım bıttı mı klomenın cnm ??

slm kızlar ben geldim ...... nasılsınız bakalım .....
balım dün klomen seni ham edicem diodun şimdi tınnnn olmussun canım bıttı mı klomenın cnm ??

Tramssum canım hoşgeldın:dance:

Hee klomeni ham ediyorum evett :1rolleyes:6.ay klomenimide içiyorum şuanda yarın ılacın son günü:1rolleyes:perşembede doktoruma gidiyorum:asigim:Ayy canım doktorum çok sevıyorum onu:asigim:Çünküü Hepp pozitifff hepp pozitifff :lepi:

:1hug:Oo sell gelmişş hoşgeldinn canımopuyorumnanaktankeyiflerr nasıll zemuszemus
Allaha şükür keyifler iyi, düğün hazırlıklarıyla boğuşmaya başladım diyebilirim.
sen nasılsınŞeniz

Tramssum canım hoşgeldın:dance:

Hee klomeni ham ediyorum evett :1rolleyes:6.ay klomenimide içiyorum şuanda yarın ılacın son günü:1rolleyes:perşembede doktoruma gidiyorum:asigim:Ayy canım doktorum çok sevıyorum onu:asigim:Çünküü Hepp pozitifff hepp pozitifff :lepi:
ah bı o pozitifi bızde görebilsek maşallah bende cok sewıyorum doktorumu cokda güldürüo benı bı kez hatta kısırlık dıe bişiy yok yemek adında kaldı o kdr demişti daha yenı gıtmeye başladıgım zamanlarda cok gulmustum walla ....
e hadı bakalım hayırlısı olsun tatlım ...

Delüme malum olmuş demek:jeyyar:
İnşallah olmucak dahazemuszemus
Hadii gelll doktorumkaydirigubbakcemile

he deliye malum olurmusssssss

kiz tabi seversin drunu ben onu seninle hani seyyyy ya ondandir pozitifligi bi negatif olsunda sen bana gonderkaydirigubbakcemiledelikafadulden:mymeka:

Back