Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gözünüze sokmak gibi olmasında benim kız geldi acıkmış
ben şu civciki bi yemleyim geliyim zemuszemus

kızlar gözünüze sokmak gibi olmasında benim kız geldi acıkmış
ben şu civciki bi yemleyim geliyim zemuszemus
tamam canım can kurban o civcive sen git karnını doyn canım bebişin öp birde benim için bende kalkıcam zaten benm adam gelecek şimdi yemek var yanına salata felanypayım

aynı anda çıkalım o zaman benimkide hadi diyo

iklimcim vildan çok önce verdi buranın linkini baya oldu yani
gelmezler kolay kolay o gün geldiler gittiler
şimdi biz işinden seçmece yapacaz haber verdiklerimiz bizimgibi kanki olduklarımız osun

iklimcim vildan çok önce verdi buranın linkini baya oldu yani
gelmezler kolay kolay o gün geldiler gittiler
şimdi biz işinden seçmece yapacaz haber verdiklerimiz bizimgibi kanki olduklarımız osun

hadi ozaman kzlar öptüm sizleri byyyy

ilterim oke nası derseniz siz öle olsun ayarlarızz sorun diill hadi iyi akşamlar bitenelerimmmm görüşürüzzz:gitme:

ben çıkıyom allaha emanet olun saba 8 de burdayım mmucckkk

aa pink ablamda burda nasılsın ablacım

Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

Geçmişee hiç bakamadım kızlarr keyfim yok bugun hiççç..sİZ eğlenmeye deva edinnn .daha sonra gelirimm :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Geçmişee hiç bakamadım kızlarr keyfim yok bugun hiççç..sİZ eğlenmeye deva edinnn .daha sonra gelirimm :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

arım balım peteğim ne oldu.niye keyfin yok söyle bakim:teselli: :teselli: :teselli: yerimseniben

hayırdır bal suratım noldu kim üzdü seni:çok üzgünüm:klava:klava:kim ne yaptı sana

bende geldim eğlenmeye çoookk ihtiyacım vvar zemuszemus :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…