• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçar iftar hazırlığına başlayalım bugün kü misafirlerim önemli kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile4

kucuk dr u kesmisim yanlislikla ole soyledilerkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3Ellerine sağlıkk delüm benimkaydirigubbakcemile3
canim ben iki gundur arastiriyorum bozmaz karari aldim okuduklarimdan sonra
cunku onun aciklamasi bana daha mantikli geldi
kk da konusulmus kimisi bozar diyo kimisi bozmaz
tedaviamacli oldugu icin ve
allahin yasaklari olan yeme icme ve cinsellik olmadigi icin bozmazmis
tabi herkesin kendi inanisi diyelim bari
dun dr a giderken esimde tutmada bozulmasin dedi
bende tuttum yinede allah bilir demi ayricada kanda verdim dun onunda bozmayacagina inandim
:Saruboceq:
Kan vermek orucu bozmazzkaydirigubbakcemile5
anannmm :bbo: beni siz mi doğurtacaksınız

hemen kaçayımmm kaydirigubbakcemile4
kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemileKaçma yakaladım senii yat bakammm bakıcamm :))

bende de var o panik atak illeti ne kadar tedavi gördüm bende aldımı alır banada kaydirigubbakcemile eşim askerdeyken almasa bari

kurnazımmm nann bu konuyu senle konuşmam lazım:çok üzgünüm:neden daha önceden bahsetmedınn:çok üzgünüm:msn verecem sana özelden ekle beni

Heramm gelmişşşşşş nasılsınnn tombişş yaramazlık yapıyormuukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iyiyim balım tombiş uyuyo şimdi birazdan uyanır. yaramazlık batuhanın yanında uslu kalır :roflol:

sen nasılsın tatlışım Şeniz

iyiyim balım tombiş uyuyo şimdi birazdan uyanır. yaramazlık batuhanın yanında uslu kalır :roflol:

sen nasılsın tatlışım Şeniz

BENDE İYİYim heram şimdi masayı hazırlıcam iftara çok az kaldı burdahihoyyyt

ramazan.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

masayaaaaaaaa bak inanmiyorum o yiyeckelerden istiyorummmmmmmmmmm
hepsinden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

masayaaaaaaaa bak inanmiyorum o yiyeckelerden istiyorummmmmmmmmmm
hepsinden

iftara az kaldı canım sizin için hazırladım kaydirigubbakcemile3

Back