E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #5.481
O doktorun Koca kafasınaaaa patlatırım ben gıcık yumoşu kafasına geçiririm sinir etmesinklava:
klava::dilcikar:
benim adetler düzenlii:uhm:
oh canima degsinnnnnnnnnnnnnzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O doktorun Koca kafasınaaaa patlatırım ben gıcık yumoşu kafasına geçiririm sinir etmesinklava:
selam millet :1closedeyes: nasılsınız sengözlerimebaksanab bugün iftarda bendesiniz kimsye söz vermeyin :roflol: hele bir söz verin :roflol:
bana uyarrrrrrrrrrrrrrrrrcokacimcoook
balum canım nasılsın bugün :1rolleyes:
selam millet :1closedeyes: nasılsınız sengözlerimebaksanab bugün iftarda bendesiniz kimsye söz vermeyin :roflol: hele bir söz verin :roflol:
kızlar mide için doktora gittim endoskopi yapamam hamilelik tedavisi görüyosan heran olabilir dedi ilaçlarda zararlıymış ilaçta kullanamazsın dedi sadece renii şurubunu kullanabişlirsin dedi tahlil verdi bakalım yarın alıcam ne çıkçak gebelik testide verdi ama çıkmaz heralde da bi hafta oldu iğneyi vurulalı idrarda çıkmaz heralde yani negatif çıkarsa üzülmeyeyim çatlatma iğnesinden bi hafta sonra gebeliği çıkan varmı arkadaşlar
bide bacamdaki yara için gittim oda mantarmış krem verdi benden bu günlük haberler bu kadar
gece sahura kalkamadım oruçluyumda hastanelerde dolandım geldim yatayım bereket iftara davetliyiz yemek derdi yok
Kurnazım tamam bugün gelirim banada uyarrr ama kendini fazla yorma bizim içinn olurmu ne varsa onu yerükkkaydirigubbakcemile3ben iyi değilim canumm depresyondayım:gitme:
kız noldu sana bu aralar pek iyi gözükmüyon sen: