• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben oruç değilim musait değilim :kedi:

hemde yemediğim zaman sütüm olmuyor sanırım bu sene tutamıcam batuhan yemekleri yemiyor çünkü kaydirigubbakcemile

b-121343-hay&

balum az önce eşim aradı konuştum sesini duymak bile iyi geldi kaydirigubbakcemile5

bal kafammmmmm nassın nan topiğini yeni gördüm len hiç haberdar etmedin ya şimcik bunu hakettin :mymeka: delikafadulden

selam hayırlı cumalar..
HAYIRLII CUmalarrr gönülümm delümm sen ne yaptın bakım bugunkaydirigubbakcemile4
kızlar hayırlı ramazanlar hepimize

CEylanım canımm seninde ramazanın mübarek olsunn:Saruboceq:
slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun
BEBEGIM seninde ramazanın mübarek olsun inşallahh:Saruboceq:
biraz daha sabır canım
inşallah çok yakında pozitifi görürsün

Allah kabul etsin canım
bizleride unutma dualarında
Aymesim Aminnn inşallah cümlemizin duaları kabul olsun:Saruboceq:
bal kafammmmmm nassın nan topiğini yeni gördüm len hiç haberdar etmedin ya şimcik bunu hakettin :mymeka: delikafadulden
kaydirigubbakcemile3melekimmm sohbett kankimm benimmm ne bilimm nann :kedi:unutmuşum haber vermeyi çok oldu parti başlayalııı kaydirigubbakcemile2nasılsınnn bebişş nasıll kocaman olmuşturrrrŞeniz
duan bitmedimi bal..
kaydirigubbakcemile4geldimm nan sen ettinmi bakım dua:Saruboceq:
hayırlı cumalar kızlar..
Allah dualarımızı kabul etsin inş..
Tuliyn hayırlııı cumalarrrrr sanada:Saruboceq:
balum allah kabul etsin dualarını kaydirigubbakcemile4

kurnazım aminnn canımm sağolasınn:Saruboceq:

Kızlarr ramazanınnn ilkkk günüü iftara bendesiniz ona göre :)))isteyen kocişinide alsın gelsinkaydirigubbakcemile3Ziyafett hazırladım sizeee ama şimdi resim eklemeyimmm :)sonra canımızz çekmesinn okk.iftar zamanı geldiğinizde süprizz olurcokacimcoookSonrada camiye gidelim teravi kılmaya:jeyyar:

Back