• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım ne yapayım iş güç temizlik az önce pazardan geldim..

Allah yardımcın olsun gönülümmm dıkkat ettt kendinee.Benim baş ağrılarım başladııı iftara 2 buçuk saat kaldı :bbo:

keske yakın olsaydık balım senınle gorusmeyı çok ısterdım :kedi:

balim allah kabul etsin canim dualarini ve orucunu
hani bekledim resimleri gondermedin ben hala orucum ve cok susadimmmmmmmmm

:1hug:
187263841_def7ad1370.jpg
Kopyasi%20sofra1.JPG

3488351038_84bddaac43.jpg

Asim canım allah razıııı olsun Aminn canımmmm senindee rabbim kabul etsin orucunu inşallahh sizin ne kadar kaldıı iftaraa:1hug:

ben pek izlemiyorum ama eşim izler. bişey olmaz cnm ya korkma millet 3-4 kişi ortak kullanıyor öyle olsa onlara farklı gelir

Kızlarrr ya ben zar zor bişilerr yedimm siz nasılsınız iftardan sonra ben halsizz ve yorgunum ....iftarda zorla oda hiç iştahım yokk benim yaa bugunde aynen öyleee zorla yedim miğdem bulana bulana :( bayılcak gibi oldum zorlayınca öyle oluyorumm..ooffff allahım yardımm et banamafoldumben

Kızlarrr ya ben zar zor bişilerr yedimm siz nasılsınız iftardan sonra ben halsizz ve yorgunum ....iftarda zorla oda hiç iştahım yokk benim yaa bugunde aynen öyleee zorla yedim miğdem bulana bulana :( bayılcak gibi oldum zorlayınca öyle oluyorumm..ooffff allahım yardımm et banamafoldumben

hep mi böylesin balum...
üzüldüm ya...
belki arada ister canın yersin...
iftardan sonra benide hep üşüme tutar niyeyse

aaa nıye oyle oluyor balım uzun süre aç kaldıgın ıcın mı

hep mi böylesin balum...
üzüldüm ya...
belki arada ister canın yersin...
iftardan sonra benide hep üşüme tutar niyeyse
:sinifsinif:Bu lanet olasıı klomen çocukk için ictigim ılaclar benım iliğimi kuruttu onun eseriiii kaldı nurumm canım bişi yemek istemiyor zorla yumuyorum
aaa nıye oyle oluyor balım uzun süre aç kaldıgın ıcın mı.

:çok üzgünüm:Psikoljikkk

Back