• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakseverrr çokk geçmişş olsun canım Rabbim şifalar versin miğdeneee..Herşeyin başı saglık herşeyde bir hayır vardır morelinii bozmaa rabbım ol derse 1 denemedede olur merak etme kaydirigubbakcemile5

Asimm delüm benim pastaaa çokk güzellll teşekkür ederimmm delüm benimopuyorumnanaktan

:Saruboceq:tuttugumuz oruclar:Saruboceq:
yaptigimiz ibadetler
kildigimiz namazlar kabul olur insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktanbalim topigini cok fazla takip edemiyorum kusuruma bakma ama herkezin ramazanini kutlamak istedim senin araciliginla umarim bir mahsuru yokduropuyorumnanaktan

CtNO-1pu-1.jpg

balımmmmmmmmmm sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere bidenem kocişinle inşallah diliyorumki allahtan bidahaki sene beben sizlerle olur canımsın mujukaaaaaaaaaaaa

hepinize hayırlı ramazanlar kızlar ramazanın geçen sene bilmediğil bi özelliğinide öğrendim artık sahurdada beraberiz:))))))

merhabalar kızlar nasılsınız Şeniz
evde yoktum çoktandır bu yüzden topiğe uğrayamıyordum :çok üzgünüm: çok şükür artık evimdeyim :sm_cool:
beni unutmamışsınızdır umarım :kedi:
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum a.s.
rabbim bu ayın hürmetine hepimizin gönlünde ki muradı hayırlısıyla nasip eder inşallah :Saruboceq:

Allah'ım bu mübarek günlerin suyu hürmetine sen bu deli Balım suratımın ve tüm saz arkadaşlarının ne diliyorlarsa,içlerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle Yarabbim:Saruboceq:
Aminnnnnnnnnnnnnn

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam gacılar..
gönül nur ışıklarınız yanıyor delikafadulden

Back