• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başka isteyen varmı diye sorucam ama kimsecikler yooook benneyaptımki

selectedm bak rüya topiğ bu işte

KUMPıRRRR HARıKAAAA GÖRÜNÜYORR

afiyet olsuuunnn baluum.. hemen yapam sanada bitane... sölee bakeeem neli olsun..

ya balım ama benim gördüğüm rüya azcuuk garip.. bebişle ilgi değil..
ben burda anlatsam sen bana yorum şeettire bilirmisiiin:kedi:

tall-hamburger1.jpg

kızlar yetmi bu bize cokacimcoook

waaauuuuuv kurnazım o ne öleedelikafadulden

benim kumpirin üzstüne bide bunu yersek nlur halimizzz nenndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

afiyet olsuuunnn baluum.. hemen yapam sanada bitane... sölee bakeeem neli olsun..

ya balım ama benim gördüğüm rüya azcuuk garip.. bebişle ilgi değil..
ben burda anlatsam sen bana yorum şeettire bilirmisiiin:kedi:
Hayır olsun canım inşallahh :Saruboceq:anlat bakalımm nasılmışş:uhm:

BENDE geliyorum dilekkk dilemeyeeee teşekkürlerrrkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktan

anlatıyorum balım dinle baakk...

babamların köyündeymişiz.. ben bahçede dolaşırken birden gökten bişeyler yağmaya başladı.. önce yerdekileri gördüm sonra başımı havaya kaldırdığımda(gökyüzü masmaviydi) sözde uçakla bize devlet erzak atıyomuş.. ama uçağı görmüyorum.. sadece bize değil ama köyün geneline uçakla saçıyorlarmış erzakları.. sonra onları kucağıma toplamaya çalışıyorum.. hatta atılanların içinde CİF mutfak bile var.. :))

atılanları sayayım sana.. aklımda kalanlanlar.. kolanya.. makarna..kağıt peçete.. plastik top... şişmiş halde balon(artık nasıl patlamadıysa bilmiyorum.. rengide biri sarı diğeri kırmızı ve yeşil) daha vardı ama unuttum şimdi..

engin yorumlarını bekliyorum..
bende merak ettim bakalım ne yorum çıkacak benim rüyadan..

anlatıyorum balım dinle baakk...

babamların köyündeymişiz.. ben bahçede dolaşırken birden gökten bişeyler yağmaya başladı.. önce yerdekileri gördüm sonra başımı havaya kaldırdığımda(gökyüzü masmaviydi) sözde uçakla bize devlet erzak atıyomuş.. ama uçağı görmüyorum.. sadece bize değil ama köyün geneline uçakla saçıyorlarmış erzakları.. sonra onları kucağıma toplamaya çalışıyorum.. hatta atılanların içinde CİF mutfak bile var.. :))

atılanları sayayım sana.. aklımda kalanlanlar.. kolanya.. makarna..kağıt peçete.. plastik top... şişmiş halde balon(artık nasıl patlamadıysa bilmiyorum.. rengide biri sarı diğeri kırmızı ve yeşil) daha vardı ama unuttum şimdi..

engin yorumlarını bekliyorum..
bende merak ettim bakalım ne yorum çıkacak benim rüyadan..

ıhııııı ıhımmmm:1rolleyes:
selectedm rüyan hayır olsun inşallahh..Bahçede olman yeşillki çok güzelll ve gökyüzünün mavi oluşuda öyleeee.Yukardan beraket gibi birşey yağmış sana :):1rolleyes:Bolluk berekette yağmış olabilir..Balonları sarı oluşu hafif hastalık geçirebilirsin dikkat et.Kırmızıda İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir..Yeşilde murattırrr.Yani birazz sıkıntıdan sonra istediklerine (bebişinee vs)kavuşucaksınn...

ağzın bal yesiiiinnnn baluuum.. ne güzel bi rüya yorumu o öyle..opuyorumnanaktan
ben senden aslında espirk bi cvp bekliyodum..
ama olaylara uğur dündar misali gerçekçi yaklaştığın için teşekkür ederüm çok mersüü..

inşlh tez zamanda hepimizin bebişi konar göbüşlerimize..
amiiiiiiiiiiiiiiinnn
:emir_bebek:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ağzın bal yesiiiinnnn baluuum.. ne güzel bi rüya yorumu o öyle..opuyorumnanaktan
ben senden aslında espirk bi cvp bekliyodum..
ama olaylara uğur dündar misali gerçekçi yaklaştığın için teşekkür ederüm çok mersüü..

inşlh tez zamanda hepimizin bebişi konar göbüşlerimize..
amiiiiiiiiiiiiiiinnn
:emir_bebek:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

opuyorumnanaktanBişi değil canım aminnnnn inşallahh bu mübarek aylarda hamiş kalırızzz:dance:

Back
X