- Konu Sahibi EU3
- #4.601
afiyet bal şeker olsun kuşuuum...zemuszemus
sen bunu bitir ben sana şimdi diğerinide hazırlıyorum hemen.. neli olsun bakeeemm...
ğaruşuk olsun dadlum hepsinden koy yafrimmmmmmm :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet bal şeker olsun kuşuuum...zemuszemus
sen bunu bitir ben sana şimdi diğerinide hazırlıyorum hemen.. neli olsun bakeeemm...
kurnazım kocan gittimi askere
Hayır olsun canım inşallahh :Saruboceq:anlat bakalımm nasılmışş:uhm:afiyet olsuuunnn baluum.. hemen yapam sanada bitane... sölee bakeeem neli olsun..
ya balım ama benim gördüğüm rüya azcuuk garip.. bebişle ilgi değil..
ben burda anlatsam sen bana yorum şeettire bilirmisiiin:kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/304165-dile-dilersen-kk-nin-dilek-kuyusu.html
selam kızlar.........
dilekleriniz için opiğime beklerim...
anlatıyorum balım dinle baakk...
babamların köyündeymişiz.. ben bahçede dolaşırken birden gökten bişeyler yağmaya başladı.. önce yerdekileri gördüm sonra başımı havaya kaldırdığımda(gökyüzü masmaviydi) sözde uçakla bize devlet erzak atıyomuş.. ama uçağı görmüyorum.. sadece bize değil ama köyün geneline uçakla saçıyorlarmış erzakları.. sonra onları kucağıma toplamaya çalışıyorum.. hatta atılanların içinde CİF mutfak bile var.. :))
atılanları sayayım sana.. aklımda kalanlanlar.. kolanya.. makarna..kağıt peçete.. plastik top... şişmiş halde balon(artık nasıl patlamadıysa bilmiyorum.. rengide biri sarı diğeri kırmızı ve yeşil) daha vardı ama unuttum şimdi..
engin yorumlarını bekliyorum..
bende merak ettim bakalım ne yorum çıkacak benim rüyadan..
ağzın bal yesiiiinnnn baluuum.. ne güzel bi rüya yorumu o öyle..opuyorumnanaktan
ben senden aslında espirk bi cvp bekliyodum..
ama olaylara uğur dündar misali gerçekçi yaklaştığın için teşekkür ederüm çok mersüü..
inşlh tez zamanda hepimizin bebişi konar göbüşlerimize..
amiiiiiiiiiiiiiiinnn
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:gitme: gitti gülüm gitmezmi din teslim oldu birliğe :umursamaz: :gitme: