• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa nurcancım hoşgeldin bilmezmiyiz seni kardeşinde senden çok bahsetti

riskli günlere girdim dr.36 saat ilişki önermedi çok garip normalde iğneden sonra peşpeşe deniliyordu

sen yap canım boşver..
yumurtanın ömrü 24 saat zaten.
erken çatlarsa kocişin akşam gelene kadar işlevini yitirirse..
çalış sen çalış boşver doktoru..
ben hep iğneyi vurulduğum akşam başladım..
çatlamadığı için olmadı ama neyse.. kaydirigubbakcemile3

sizin yarın buluşma vardı dimi..

kaydirigubbakcemile4Kızlarrr partiye gelirken kapının önünde bir sürü tüpsüz erkekler vardı..SANIRIM bizim bekar kızların hayranlarıı onlarr.kaydirigubbakcemile3Kapının önü çekirdek kabuğu olmuş hep.Ellerine süpürge kaydirigubbakcemile4verelimdekaydirigubbakcemileakılları başlarına gelsinkaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile4Kızlarrr partiye gelirken kapının önünde bir sürü tüpsüz erkekler vardı..SANIRIM bizim bekar kızların hayranlarıı onlarr.kaydirigubbakcemile3Kapının önü çekirdek kabuğu olmuş hep.Ellerine süpürge kaydirigubbakcemile4verelimdekaydirigubbakcemileakılları başlarına gelsinkaydirigubbakcemile4

dur bi bizim bekarlarin kulaklarini cekelim
sag sollarina bakipta gelsinler milletin erkekini takmasinlar peslerine
yedirtmem ben bizim kizlariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
onlar o kabuklarida yesinler balkafa suledeeeeeeeeeeeeee:delphin:

Asimm delümm doktorum benimmm nasılsınnnn kaydirigubbakcemile5
Ne işi nan adetliyim:roflol:

Asimm delümm doktorum benimmm nasılsınnnn kaydirigubbakcemile5
Ne işi nan adetliyim:roflol:

geldimi kiz kirmizilar ne zaman geldi haberim yoktuki kacinci ay oldu yani
uf ya bakarsin 50 ay olmus biz daha burdayiz
yarabbim sen buyuksun 40 gecirme hayirlisiyla bu mubarek gunlerin hatirina:Saruboceq:

geldimi kiz kirmizilar ne zaman geldi haberim yoktuki kacinci ay oldu yani
uf ya bakarsin 50 ay olmus biz daha burdayiz
yarabbim sen buyuksun 40 gecirme hayirlisiyla bu mubarek gunlerin hatirina:Saruboceq:

Kırmızı kart bu sabah hamile rüyamla bombayıı patlattı.:roflol:Harika bir rüya görmüştüm uyandımkiiii SÜPrizzzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis benimkiler bebe yerine kırmızı gelmişkaydirigubbakcemile3Asim dinazorlar gibi fosilleşicez yakındakaydirigubbakcemile3

cansam selam canım iyyi,m sen nasılsınkaydirigubbakcemile5Evet canımm yazdığım gibi :kedi:bişimi dicektin

kaydirigubbakcemile4HERAMM UÇARAK GELİRİMM AMA BENimde evde işlerr duruyor .Çünküü 2 sattir sularım yok 1 sat sonra gelicekmiş:gitme:senden bana su taşıyalım bidonlarla:roflol:

Hayır canım denicek bişey yok sen kararını vermişsin saygı duyarız sana boş şans

bal olum nerelerdesin?kötükedihüso

:kedi::asigim:Gönülüm hep kızıyon ama bir kerede kızma:kedi:Eşimdeydi pc anca gece verdi bana pcyii :))Şimdide başka sitelerde dolanıyordum üye olmaya çalışırken rep yazını görünce hemen uçtummmm partimizeeekaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4NABERR dinazorum varmı senin kırmızılardan belirtiler

ball bişey demiyecenmi..?:gitme:yazdımya sana okudunmubu yaşlı garuyu niye peşinde koşturuyon he..

ben hasta oldum bitti bile ne haber...
sen nereye üye olacaktın bakim..

Back
X