• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar bugün siteye çok zor girdim haaa.. hata veriyo.. data bilmemne diyo ekran bembeyaz oluyo.. bekle bekle yok bişiy..

zaten kimsecikler yok. anlaşılan bu sorun herkezde..

bugün ben üztkata mevlide gidicem kızlar.. birazdan çıkıcam.. sizlerede dua edicem..

funda cım ellerine sağlık canım.. senmi yaptın bakeem. çok güzel görünüyo..

eğer sen yaptıysan tarifini isteriim. bak ona göre..

ben kaçtım kızlar byy

ballllllllllll küscem bak didiyom :umursamaz:

Gitme heramm:çok üzgünüm:Geldimm bakkkk:çok üzgünüm:Sularım geldi dün temizlik yapıyordum şimdide anca girdim nete.Sizin işler ne çabuk bitiyorrr:1rolleyes:

Fundişimmm koca göbüşlümm benim canımopuyorumnanaktanEllerinee sağlıkkkk çok güzell görünüyorrrr..O tatlıdan bol bol ye paşamız büyüsün:ecrin_bebek::emir_bebek:

selam kızlar fıstıklar nasılsınız bakem benim moraller biraz bozuk :sinifsinif: ama buda geçer

beeeen deldiiim tıkınmaya gelirken elim boşda gelmedim.tatlı getirdim size.canım tatlı istiyo çok bu aralar
16669524712af87a5ba9.jpg

cokacimcoook harika gözüküyor yawwwwww daldım ben cokacimcoook :roflol:a.s

selam kızlar fıstıklar nasılsınız bakem benim moraller biraz bozuk :sinifsinif: ama buda geçer

kURNAZIM CANım eşin asker meselesnden dolayımı morelin bozuk:1hug:Biz seni hiç yanlız bırakmıycazz.Zaman çabucak geçicekkkk:1hug:

Gitme heramm:çok üzgünüm:Geldimm bakkkk:çok üzgünüm:Sularım geldi dün temizlik yapıyordum şimdide anca girdim nete.Sizin işler ne çabuk bitiyorrr:1rolleyes:

Fundişimmm koca göbüşlümm benim canımopuyorumnanaktanEllerinee sağlıkkkk çok güzell görünüyorrrr..O tatlıdan bol bol ye paşamız büyüsün:ecrin_bebek::emir_bebek:

bitmiyor ki kaydirigubbakcemile3

tatli cok tatli gorunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

balkafa neden topige gelmiyorsun yavrim di bana hele

evet ya site sorunlu bendede uyuz etti

Asim erkek infertiiteyemiiii :umursamaz:canım istemiyorrr:umursamaz:

Asi ve ball meslekleri psikolog .Randevularımız 24 satt açıktırr:roflol:

[QgELDİMM GELDÜMM delümm delikafaduldenUOTE=gönülyarası;8445808]ne oyun oynaması bal...gel bak ben geldim..[/QUOTE]
naniknaniknaniknanik
sanırım cevap vermek istemiyorsun pekiiii

ben geldim naber nası gidiyo hihoyyyt

cansam naberrr iyiyim sen nasılsınn neler yapıyorsunnkaydirigubbakcemile5.
Aşkolsun neden cevap vermek istemeyimki.Ben çıkmıştım siteden oyun oynamak için o yüzden şimdi açtım yeni gördüm msjnı:1rolleyes:

YA nebilim orda görünüyosun cevap yok ne bilim işte ne oyunu oynuyosun hem bakem şen..

Back
X