• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kurnazımm delüm benimde öyle sularım var her ihtimale karşıı ama onları boşalttıktan sonra doldurmaktan nefret ediyorum :roflol:eşime doldurtuyorum bazen:roflol:
Gönülümm dinazorum ben adet oldum :roflol:
elchımın fıstıgımmm naberrrr

CEYLAN gözlümma.s.

kusura bakmayın kızlar çıkmak zorunda kaldım misafirim geldi öpüyorum zuzularımmmmmm mujukaaaaaaaaaaaa

:roflol::roflol::roflol:En iyisi ben kaçar balkondki sularlar bişiler yapayım kaydirigubbakcemile3AKşama doğru gelirim kaydirigubbakcemile4

uğraşma onlarla balıım
bak ben hemencik hortumu takıyorum burdan.. sende tut ucunu bakeeemm

Ben çıkıyorum kızlarr gece gelebilirsem gelirimm :gitme:Allaha emanet olun:gitme:

Kurnazımm delüm benimde öyle sularım var her ihtimale karşıı ama onları boşalttıktan sonra doldurmaktan nefret ediyorum :roflol:eşime doldurtuyorum bazen:roflol:
Gönülümm dinazorum ben adet oldum :roflol:
elchımın fıstıgımmm naberrrr

CEYLAN gözlümma.s.

:gitme: adet oldun demek hayırlısı be balum inşallah gelecek bebişlerimiz :CüvCüv: avazımız çıktığı kadarda bağıracağız hamişiz diye :a015: a.s

b-260476-limonata.jpg
serinleyelim azucuk

Kurnazım aklın fikrin yemek nann.Müzikkk sevmiyormusunuzzzzzzzzzzemuszemuszemuszemuszemuszemus

:dance:fıstıklarr bu akşam pc eşimde :))şimdi aldım 5 dk lıkk .Bende sıkıntıdan :)el işi yapıcam unutulmaz dizimi izlicem :)))gönülüm eglırım geceeeeeeee

aa herkes gitmiş kızlar perş günü tatile gidiyorum salıya kadar yokum sizleri özleyeceğim yarında iş güç derken fazla gelemeyebilirim

riskli günlere girdim dr.36 saat ilişki önermedi çok garip normalde iğneden sonra peşpeşe deniliyordu

Back
X