E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ayyyyyyyyyyyyyy yesek yesekkkkkk büyüsekkkk
kızartma istiyorummmm yoğurt ve sarmısaklıııııııııııı yanında karpuz peynirrr bideee :ecrin_bebek:
şş parti sahibi nan balsurat getir uleynn kızartmamııı parti mart dinlemem dağırıtım burayııı mirmirmirmir ( silah atma simili )
Ulaaa yiye yiye şişicezz büyümücezzkaydirigubbakcemile3Ne obur çıktın nan sennkaydirigubbakcemile3
Kızartma istiyonn bakk arkadaşş kızarttmışşşş harikaa görünüyorrrrbuyrunnnnnnnnn
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyHuşutttt durdaaa ne oldiii niye sinirleniyonnn.Şuna bakk karadenizli olduğumuzuu nasıl belli ediyorr..:roflol::roflol:Silah atma smilyysırnaşık şeysırnaşık şeyHadiii beraberr atalımm ama dışarıı çıkalım:roflol:
afiyet olsun arkadaşlar.............
balım sanada yarasın bunlar eylüle hazırlık anlarsınya:)))))))))
kız karnım sırtıma yapıştı valla gidiyim bişeyler yeyim şimdi bu resimlere bakmaktan heryerim şişecek valla koca gelmeden paraşüt gibi havalanacam :))))))))
şimdoilik hoşçakalın benden bu kadar umarım karnınız doymuştur mis gibim yemeklerimle :)))))))
partine güçcücük bi gatgıda bulunduysam çok mesut oldum balum:))))))))
vidangel afiyet olsun canım..........
zemuscum sağol ya bi türlü olmuyo bende nedense ama olsun göründüya sonunda
baluuuuummmmmm ben geldimmmcokacimcoook
hani delüm burda yemek açım aç önce yemek verseydin akıllım gidermi aç karnına yaş pastaymış tatlıymış ben yemek istiyom banane:umursamaz:36 sayfadır geziyom doyuramadım aç karnımı balum:))))))
Caneylomm canımm ellerinee sağlıkk yöresel yemeğinizz güzell görünüyorrr .Azıcıkk tadınaa baktımm enfissss bişiicokacimcoookcokacimcoook
Güzell hamişimizz acıkkmışşş sen güzelce karnını doyurr bakalımcokacimcoookBeben acıktıı
Delüüü viskiyi fazlaa kaçırmaaaa .Valla kaldıramayızz seniii sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3atmam banane sonrada viskiye basliycam cekilin bana yer acin oynayim eccukde
caneylom merci canim yemekler icinnnnnnn
Zemussss canım çiğköfteleriii kendii elinleemii yoğurdunn harikaa görüyorr ellerine sağlıkkk...
Çaylardaaaa tavşann kanıııı yemeğinn üzerineee ohh çokk güzell gidicekkk....
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ben çayımı aldımm balkon bölümüne çıkmakk isteyenn gelebilirrr .Azıcıkkk keyiff yapalım şöylee denizeee karşııııdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden