gerçekten çok zevkli seçimler ilgiyle takip ettiğim nadir çeyizlerden :) ağız tadıyla güzel günlerde kullanın inş
canım deterjan kutunu nerden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim?
Balkabaaam naber nasılsın nasıl gidiyoo bakalım hazırlıklarr
tediden aldığın masa örtün çok güzel sitesinde ben bulamadım
bu arada son aldıkların harika en yakın zamanda ikea geziisi şart oldu
amiiiiinn hepimiz inşaAllah
çok mutlu ettin beni damlacımm :) çok teşekkür ederimm
hayallerimin peşinden gittim bu ciciler için hep :)
daha güzelleri senin olsun inşaAllah
bunlarda hafta içi aldıklarım... çok yoğunuz harıl harıl ev bakıyoruz ama henüz istediğimiz gibi bi ev bulamadık..
dua edin kızlaaaaar
Allah gönlüne göre versin canımson aldıkların da çok güzeller bişey sorcam şu bernardodan aldığın kardeş kavonozları kaça aldın bende almak istiyorum 6 lı yapıp baharat takımı olarak kullanmak istiyorum:26:hoş olurmu bilemedim bide nette 19.50 3 adedi acaba online satışı varmı anlamadım siteyi
büyük eşyalarında çok güzelmişiyi günlerde kullan
bütün eşyalarını gercekten cok begendim.evin cok güzel ve şirin olacak.Allah huzurla oturmanızı nasip etsin mutluluklar dilerim
tsemavi
valla cok özendim herseyine maşallah yaa benim böle olmadı bende zevk pek yoktur senin herseyin cok güzel olmus güle güle kullan canım
çok çok teşekkür ederim canım benim öyle deme ama üzülürüm sende özene bezene en güzellerini seçmişsindir
hergün yenisi çıkıyor herşeyin ya ondan öle gelio sana
annemde düğüne kadar gönlün geçmese bari aldıklarından diyo
ki düğünümüze inşaAllah 40 gün kaldı
Amiiiinnnn şu stresli günlerimiz geride kalsa güzel günlerimiz gelsin inşaAllah biranevvel
dualarınızda olalım lütfennn :)
KIZLAAAAAR
EVİMİZİ TUTTUK PAZAR GÜNÜ TEMİZLİĞİMİZİ YAPTIK :) SIFIR EV TAKINTIM YÜZÜMDEN AZ KALA 80 M2 Bİ EVE SIĞMAMIZ GEREKECEKTİ
ŞİMDİ SON BULDUĞUMUZ EV 3-4 YILLIK AMA 100 M2 VE EVİN İÇİ ÇOK DÜZGÜN HERŞEYİ YENİ YAPILMIŞ BOYASINA KADAR
TEMİZLEYİNCE TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU
1 GÜN ÖNCEDE PERDELERİMİZİ SEÇTİK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİDE ONLAR GELECEK
VE SONRA BU HAFTA SONU MOBİLYALAR BEYAZ EŞYALAR GELECEK
SONRAKİ HAFTAYADA ÇEYİZ İNŞAALLAH :)
SANIRIM BAYA BAYA TAMAMLANDIK BİZZZ