• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri balıksırtı modeli ile maşaya gerek kalmadı:))))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

xltoxs

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2007
3.846
8
683
Manisa
mrb arkadaşlar,saçlarım çok kuru oldugu için maşa fön saçımı çok yıpratıyo,bende daha dogal yöntemler aramaya başladım,balıksırtı ördüm 1.5 gün sonra açtım ve ortaya çıkan şekil çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim

dsc04472.jpg

dsc04473.jpg

dsc04475.jpg

dsc04476.jpg

ayyy bayıldım saçlarım uzadı kendinde dalgalı gibi yani ne dalgalı ne düz saçma bişiii bende böle olsun istiyorum şekercim bu balık sırtı dediğinn belikmi yoksa kılçık gibi bi sağdan bi soldan alınıyo omuu:uhm:

Saclarım oyle duzdu kı hanı oyncak bebeklerın naylon sacları olur ya.Aynen oyleydı ısde.Lısede malum o zamanlar saçları örme mecburı.Gurde saclarım vardı sabah orerdı annem balıksırtı ertesı sabaha kadar kalırdı ertesı sabah cozer yıne orerdı.1.sınıf bıttı yaz tatılınde bakdım artık saclarım hıc duzelmıyo.Aynen sızın fotografladıgınız gıbı.Zamanla bu dalgalar arttı ve dırek kıvırcık durumuna dondu.Artık bonus modunda gezıyorum:D
Balıksırtı orgu halındeyken de cok hos gorunuyo cozulunce de .

Son düzenleme:
ayyy bayıldım saçlarım uzadı kendinde dalgalı gibi yani ne dalgalı ne düz saçma bişiii bende böle olsun istiyorum şekercim bu balık sırtı dediğinn belikmi yoksa kılçık gibi bi sağdan bi soldan alınıyo omuu:uhm:

kılçık değil cnm bildigin en üstten başlayarak örülen balıksırtı modeli

başının tam arkasından başlarsınya ondan bahsediyorum,tekrar yaptıgımda fotosunu çekerim cnm

Cok guzel olmus canım ormeden once krem sprey gıbı bısey kullandınmı

Ben de zaman zaman örerim balıksırtı.İşe bile öyle gittiğim olur bayılırım.Dediğiniz gibi sonrası da çok şık oluyor.Saçlarınız çok hoş durmuş arkadaşım.Keşke normal halini de ekleseydiniz daha güzel olurdu.

hiçbişey kullanmadm,bidahakine öncesini sonrasını herşeyini foto çekicemkaydirigubbakcemile3

ben balık sırtı örmeyi bilmiyorum saçlarım da çok uzun dümdüz lütfen nasıl örüldüğünü gösterirmisinizzz ???*

ben de yapiyorum bazen. gercekten masayla sarilmis gibi oluyor.
cok güzel olmus canim. sacinin rengi de cok güzel

bi bilsem balık sırtı örmeyi hergün yaparım böyle seviyorum dalgalı saçı ama benim saçım dümdüz

:enbuyukkk:slm kıslar ben balık sırtını tersten oruom daha hos duruo kabartmalı atwsıye ederım

Back