Mirrorwoman evlerin anlamlarini yaziyorum canim. Harita ciktiginda dogumbilgilerine göre senin 1. evinde bir burc olabilir yada olmayabilir olmazsa gezegenlere bakiliyor. 1.ev koc karakteri var ve senin 1. evindeki gezegenlere acilara göre o burcun karakteriyle sana yorum yapiliyor. Buraya yazmasamda olurdu bunlari ama daha sonra sizin evlerinize göre detay yorumlarda yazicam diye simdiden hazir kyodum kafani karsitirdiysam ara sira bakamya devam et buraya ben yazdikca bisiler olusmaya baslicak ama bende cok cok iyi bilne biri olmadigim icin zaman buldukca oldugu kadar yaziyorum.
Söyle düsünebilrisin 1. ev kariyer isle ilgili bi ev ama sende oglak burcu var yani oglagin gösterdigi tepkiyi veriyosun bu ortamda . Daha detayli bakildikca haritaya yaptigin bazi seylerin sebepleri yapman gerekenler aklina gelebilecek hersey okunabilyior ben sadec cok kisa karakterinizle ilgili bi kac cümle yazdim. Dedigim gibi haritlarinizi cözdükce dha detay yazicam buraya
Söyle yalnis bisi anlasilmasin 1. ev koc burcu koc olmak zorunda ama bende oglak var öyle düsünmeyin.Söyle düsünün isle kariyerle ilgili bi sorunuz varsa oglak burcun abakin. Baliksiniz ama is ortaminda kisilikte oglaksiniz. En belirgin özelligi ketum ve caliskanligi olan oglaktan bu huylari almis olabilirsiniz. Yada baska bi gezegen aci yapmistir cok calismak istersiniz ama evde oturrusunuz gibi bunlar örnekti sadece ama anlamadigin baska seylerde olursa yaz mirrorwoman canim ben elimden geldigince bakayim.
1.Ev (koç Burcunun evi): Kişilik, maske, dışa gösterdiğimiz yüz, beden, sağlık, kişisel farkındalık.
2.Ev (boğa burcunun evi): Maddi güvence isteği, maddi kazanç, para kazanma ve harcama.
3.Ev (ikizler burcunun evi): İletişim, kısa yolculuklar, bilgi, eğitim, yakın akrabalar, komşular.
4.Ev (yengeç burcunun evi): Yuva, ev, dünya, geldiğimiz yer, anne, ebeveynler.
5.Ev (aslan burcunun evi): Yaratıcılık, yaratıcı kişiliğin sergilenmesi, sanat, aşk, eğlence, çocuklar, kumar.
6.Ev (başak burcunun evi): İş, çalışma, hizmet etme, faydalı olma, pratiklik, sağlık, kişisel gelişim, temizlik, ayrıntılar.
7.Ev (terazi burcunun evi): İkili ilişkiler, ortaklık, anlaşmalar, evlilik, eş.
8.Ev (akrep burcunun evi): Ölüm ve yeniden doğum, yenilenme, dönüşüm, gizli ilimler, miras, ortak paralar.
9.Ev (yay burcunun evi): Seyahat, yurt dışı yolculukları, uzak ülkeleri dolaşma, felsefe, din, yüksek öğrenim.
10.Ev (oğlak burcunun evi): Kariyer, şöhret, başarı, yükselme, dünyaya karşı olan sorumluluklarımız ya da hedeflerimiz.
11.Ev (kova burcunun evi): Arkadaşlar, gruplar, grup çalışmaları, organizasyonlar içinde ortak hedefler için çalışmalar.
12.Ev (balık burcunun evi): Bilinçdışı, kolektif bilinç, ruhsal çalışmalar, içe çekilme, içe dönüş, kapanma, izolasyon.