Balıkesir'de tatil için öneri

leialila37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
171
296
Kızlar temmuz sonu gibi tatile çıkmayı düşünüyoruz. Üç dört günlük. Balıkesir'e gidelim dedik mesafe olarak yakın olduğu için ama eşim de ben de Balıkesir'i bilmiyoruz. Bir yaşında bebekle plaja yakın bir yerde butik otel pansiyon tarzı bir yer arıyoruz. Kendi aracımızla gideceğiz ama yine de plaja çok uzak olmasın istiyoruz. Bilenlerden tavsiye almak istiyorum hangi ilçesi tatil için uygundur. Erdek'te bir otel bulduk mesela ama rezervasyon yaptırmadan önce bilen biri varsa sormak istiyorum

Benim favorim sarımsaklı. Yalnız denizi temiz ama buz gibidir. Hem cundayı da günü birlik gezersiniz. Ören de güzeldir. Bunların plajı geniş. Pelitköy de yüzmek için iyiydi.
Düzeltme: otel bilgim yok malesef.

Bütçeniz nedir? Erdek aşırı kalabalık oluyor ve havası aşırı nemli. Keyifli kafa dinlemelik tatil arıyorsanız marmara adasına da bakın derim. Pişman olmazsınız. Erdekten feribotla geçiyorsunuz 40dk

Merhaba biz Balıkesir'de Marmara adasına gittik orda bı ev tutmuştuk 15 günlüğüne plaja 5 dakika falan uzakliktaydi

Balıkesirliyim, sarımsaklı ya bayılıyorum. Körfez bölgesinin en ılık suyu. Tabi ege sularının soğuğu bu bilgiyle gelin. Sarımsaklı da aleyna apartta kaldık geçen gün, güzeldi. Yolun karşısı deniz, şezlong şemsiye veriyorlar. Daha öncesinde zeytinci oliverada kaldık, yarım pansiyon yine şemsiye şezlong var. Yade apartta kaldık, sahibi suratsız, huzursuz biri ama olanakları güzel. Kalif hotel var, yine yarım pansiyon havuzlu, sahilde şemsiyesi olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…