Balıkesirde psikiyatr önerisi

aylemakk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2023
74
118
13
Merhaba hanımlar ben Balıkesir Şehir Hastanesi'nde bir psikiyatr doktoruna gidiyorum.
Panik atak ve depresyon için gittim. 4 ay oldu panik atak konusu ilaçla halloldu fakat depresyon için verim alamadığımı düşünüyorum. Doktorda pek açıklayıcı konuşmuyor ilaç yazıp yolluyor devlet hastanesi olduğu için belki öyledir bilemiyorum. Sizce doktor değiştirmeli miyim yoksa aynı doktordan devam mı etmeliyim. Doktor değiştirmeliysem Balıkesirde devlette psikiyatri doktoru önerebilir misiniz ?
*Bu arada kullandığım ilaç fonksera

Merhaba nasılsınız ben de depresyon tanısı aldım selectra ve zestat verdi doktor 10 gün oldu henüz etkisi yok tabi.Sizin ilaciniz ne zaman etki etmeye başladı semptomlariniz neydi

Merhaba nasılsınız ben de depresyon tanısı aldım selectra ve zestat verdi doktor 10 gün oldu henüz etkisi yok tabi.Sizin ilaciniz ne zaman etki etmeye başladı semptomlariniz neydi
Merhaba teşekkür ederim, ben uzun süredir iç huzursuzluk ve son yıllarda hiçbir şey yapmama isteği yaşıyordum (yemek temizlik ders çalışma kişisel bakım dahil) çok zorlanarak yapıyordum. Sonra bir gece tam uykuya dalacakken kalp krizi geçirdiğimi felç olacağımı sandım ama hiçbir şey yoktu psikiyatriye gittim ve anlattım bana da fonksera yazdı. İlk önce 10 mg ile başladım sonra 20 ye çıkardı.
Panik olduğum çoğu şeye panik olmıyorum artık. Eskiden sürekli psikolojik olarak mide bulantısı yaşardım o da bitti. Ama diğer sıkıntılarımla alakalı henüz sonuç alamadım
Devlet Hastanesi'ne gittiğim için doktorşa görüşmem 5 dk sürüyor verimli oluyor mu başka doktora mı gitmeliyim hiç bilmiyorum
Biraz uzun oldu kusura bakmayın:)

Bence özel devlet farketmiyor.Uzun da dinlese kısa da dinlese tanı aynı oluyor genelde.Kac yaşındasınız çalışıyormusunuz

Bence özel devlet farketmiyor.Uzun da dinlese kısa da dinlese tanı aynı oluyor genelde.Kac yaşındasınız çalışıyormusunuz
Bilemiyorum. 26 yaşındayım öğretmenim ama atanamadım maalesef şuan çalışmıyorum. Diğer açtığınız konu başlığını da gördüm, ben ilacı 1 ay kullandıktan sonra rahatladım. İlk 1 ay sabredin inşallah sonuca ulaşır.
Bir de biraz plasebo etkisi de yapmaya çalıştım ben her ilacı içtiğimde, ilacı içince iyi olucam diye içtim. Umarım iyileşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…