Balıkesir Şehir Hastanesi TÜP BEBEK

Amin inşallah rabbim tüm bekleyen isteyen herkese nasip etsin senin doktorun kim
Merhaba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de randevum yarın hilmi beye. Ama süreçle ilgili hiçbir bilgim yok biraz bahsederseniz çok mutlu olırum. Doktor? İşlemler? Hastane? Vs

Merhaba Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de randevum yarın hilmi beye. Ama süreçle ilgili hiçbir bilgim yok biraz bahsederseniz çok mutlu olırum. Doktor? İşlemler? Hastane? Vs
Amin çok sağolasın rabbim tez vakitte hayırlısı ile sana da nasip etsin inşallah. Öncelikle ben hastanenin tüp bebek bölümünden çok memnunum mehmet hocaya da tedavi oldum hilmi hocayada ikiside çok iyi anlayışlı doktorlar süreç ile ilgili ilk randevudan son randevuya kadar her şeyi açıklayıp anlatacaklardır. hemşireleri ebelerinden tutun sekreterleri çok sağolsun her konuda yardımcı oluyorlar. İlkkez yarın gideceksen reglin 2 ya da 3 günü ise ultrason ve kan tahlili isterler genel her şeyine bakılır işte hormon vs. Bi 4 5 tüp kan verebilirsin. Eşim daha önce sperm testi vermediyse eşinin test yaptırmasını isterler. Hangi problem var sizde bilmiyorum ama durumunuza göre aşılama yada direk tüp bebek tedavisi önerebilirler. Siz direk tüp bebek için mi gideceksiniz

Evet ilk kez gideceğim yarın adetimin 3. Günü. Eşim daha önce test vermişti ama 3 yıl oldu. Eşimin testlerini de orada yapıyorlar mı dışarıda mı yaptırmalıyız?
Benim tam 1 yıl önce doğal gebeliğim oldu ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı kürtaj oldum. Pcos var bende. Yumurtalarım geç büyüyo. Daha önce aşılama falan da yaptırmadım ama düşükten sonra 3 kez kilometre çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama sonuç negatif oldu. Edremit'ten geleceğim bırada yumurta takibini bile doğru dürüst yapmıyorlar, kaç aydır adetimin 12. Günü klomene cevap vermiyor yumurtanın yok diyen doktorla inatlaştım en sonunda 20.günü ipne vurulacak büyüklüğe gelebildiğini gösterdim kendisine yarın için başka bişi var mı ayrıntılı bir şekilde bilgilendirirmisin mesela rahim filmi falan çeker mı yarın

Hayır canım rahim filmi çekmez hemen zaten onu reglin sonunda çekilmen gerekir. Yarın dediğim gibi kan alır ultrasona bakar. Eşini ürolojiye gönderir sperm testini yenilenmesini ister diye düşünüyorum eşinin de kan vermesi gerekebilir benim eşim de vermişti diye hatırlıyorum. Sonrasında tüp bebek için şartlar var 2 aşılama rahim filmi falan çekilmiş olman gerekiyor. Önce rahim filmi ister diye düşünüyorum ben gittiğimde hepsini zaten önceden yaptırmıştım o yüzden direk tedaviye başlamıştık. Şey de olabilir senin doğal gebeliğin olduğu için rahim filmini hemen istemeyebilir hemen aşılama süreci başlar ilaçlarını nasıl kullanacağını ebeler detaylıca anlatıyor saatlerini yazıyor sonra kontrol için gün veriyorlar.

Eşinin testleri için tam bişey söyleyemiyorum seni yanlış yönlendirmeyeyim yarın sorun testini burda verebiliyor mu yada siz ürolojiye direk burdan yönlendirebilir misiniz diye çünkü bazen direk tüp bebekten oraya sıra açıp hemen test verebiliyorlar diye hatırlıyorum.

Bide yarın randevun kaçta bilmiyorum ama erkenden gidin kanları verin ki kan sonuçları 2 gibi çıkıyor

Benim tedavisi devlet karşılamaz diye düşünüyorum 10 gün önce 40 yaşımı doldurdum belki ücretli olarak direk tüp bebek der bilemiyorum. Bi de aşılamada spremde sorun varsa tavsiye ediliyor diye biliyorum. Yarın yaşayıp göreceğiz bakalım. Hilmi hocaya güvenebilirim di mi? Hem çok heyecanlı hem de çok gerginim. Ya kartları sağlamıyorsam diye de korkuyorum. Peki eğer devlet desteği alamazsam fiyat konusunda bir bilgin bir duyumun var mı?

Bide yarın randevun kaçta bilmiyorum ama erkenden gidin kanları verin ki kan sonuçları 2 gibi çıkıyor
Yarın randevum sabah 9.30 da. Beklerim sonuçları öğleden sonraya. Bu arada verdiğin bilgiler çok değerli benim için çok teşekkür ederim. Seninle heyecanımı da paylaşmış oluyorum bu vesile ile. Çok saol

Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sormak istediğin farklı bir soru durum olursa her zaman sorabilirsin. Bu arada sonuç beklerken avm de festival var istersen biraz dolaşırsın vakit geçer

Tabi ki Hilmi hocaya güvenebilirsin zaten tanıyınca sende çok seversin. Ben 6 aylık oldum hala arada bir gidip ona kontrol olmak istiyorum diğer doktorlar gerçekten başından savıyorlar. Hiç.gergin olmana gerek yok. Fiyat konusunda bilgim yok ya

Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sormak istediğin farklı bir soru durum olursa her zaman sorabilirsin. Bu arada sonuç beklerken avm de festival var istersen biraz dolaşırsın vakit geçer
Festival ayrıntısı süper oldu, stres atarız biraz bismillah deyip kalktım bakalım, hazırlanıp çıkalım, gelişmeleri yazarım sana yine, tekrar tekrar teşekkür ederim bu arada adım özlem

Festival ayrıntısı süper oldu, stres atarız biraz bismillah deyip kalktım bakalım, hazırlanıp çıkalım, gelişmeleri yazarım sana yine, tekrar tekrar teşekkür ederim bu arada adım özlem
Çok güzel bir süreç geçirirsin inşallah Rabbim bu sürecin sonunda da inşallah mucizenin kondurur rahmine

Çok güzel bir süreç geçirirsin inşallah Rabbim bu sürecin sonunda da inşallah mucizenin kondurur rahmine
Selam Muayene oldum Yumurtalıklarım iyi durumdaymış bir sürü kan tahlili yapıldı Benim tedavimi Devlet karşılamıyor Biz bir hesap kitap yapacağız galiba 100 veya 110 bin lirayı bulur dedi Bir de ben de tek böbrek var nefrolojiye gönderdi konsültasyon istedi nefroloji uzmanı da 1 aylık tansiyon takibi istedi Hilmi hoca da nefroloji muayenesinden sonra tekrar gel tekrar testlerini yapalım dedi Yani önümüzdeki aya kaldı bu iş bu arada da benim amh değerlerim falan çıkar o zamana kadar bir ayı buluyor dedi laboratuvardaki kadın. Modum düştü birazcık ama bir sonraki adet döneminde bakacağız bakalım

Bi de anti cmv ıgg pozitif çikti bu virüsü daha önceden geçirdiğim anlamına geliyormuş eğer aynı değerin cevap igm negatif igg pozitifse korkulacak bişi yok demekmiş benim de tam olarak böyle çıkmış. Henüz hilmi hoca değerlendirmedi ben internetten baktım ama sende böyle bişi oldu mu bilgin var mı

Evet 2 hafta falan sürüyor amh sonuçlarının çıkması. Hayırlısı olsun ya hiç modunu düşürme içini rahat tut geç olsun güç olmasın. Hem belki bu arada tedaviye gerek kalmadan gebelik haberi gelir inşallah. Tam tüp bebeğe karar verdikten sonra hamile kalanları çok okumuştum burda.

Yok canım hiç böyle bişey olmadı bende. Yani dikkat etmedik değerlerime o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…