- 13 Şubat 2010
- 21
- 1
-
- Konu Sahibi heartagram
Selam ben bu gün başladım tedaviye, şehir hastanesinin bi bölümü eğer raporlu olacaksan ücretsiz ama raporlu ne kadar bilmiyorum ben raporlu olucam.Merhaba kızlar beni de bilgilendirrmisinz.swhir hastanesi bölümü degilmi ücretli bir merkez mi yoksa devlet mi karsiyliyor
Canim merhaba raporlu olmak için gerekli şartlar vardır.ben 30 eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz.esimde sperm azlığı var beni de bilgilendir lütfen çok yetersiizim bu konularda ilk olarak kadın doğum servisine regli iken mi gelmem gerekiyorSelam ben bu gün başladım tedaviye, şehir hastanesinin bi bölümü eğer raporlu olacaksan ücretsiz ama raporlu ne kadar bilmiyorum ben raporlu olucam.
Evet reglin 2 yada 3. Günü -1. Katta tüp bebek merkezi var oraya gitmen gerekiyor. Şartlar da işte 3 yıllık evli olmak 2 kez aşılama yapmış olmak ve yaşayan hiç çocuğunun olmamış olması gerekiyor. Aşılama yapmadıysan ben geçen ay yaptım ilaç harici para vermedim. Başka merak ettiğin şey varsa sorabilirsinCanim merhaba raporlu olmak için gerekli şartlar vardır.ben 30 eşim 35 yaşında 3 yıllık evliyiz.esimde sperm azlığı var beni de bilgilendir lütfen çok yetersiizim bu konularda ilk olarak kadın doğum servisine regli iken mi gelmem gerekiyor
Ben bir k3z özel klinikte yaptırdım.onu da sayiyolarmi .canim çok sağol tanımadığın birine yardımcı oluyorsun Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda kavustursunEvet reglin 2 yada 3. Günü -1. Katta tüp bebek merkezi var oraya gitmen gerekiyor. Şartlar da işte 3 yıllık evli olmak 2 kez aşılama yapmış olmak ve yaşayan hiç çocuğunun olmamış olması gerekiyor. Aşılama yapmadıysan ben geçen ay yaptım ilaç harici para vermedim. Başka merak ettiğin şey varsa sorabilirsin
Amin cümlemizi inşallahBen bir k3z özel klinikte yaptırdım.onu da sayiyolarmi .canim çok sağol tanımadığın birine yardımcı oluyorsun Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tez zamanda kavustursun
Hayır canım raporlu yaptırmadım.benden aşılama istemezler belki diye düşünüyorum eşimin sperm sayısı 5 milyon bir yerde okumuştum.erkek de sayı az olursa ve ya kadın amh si 1 alti olursa devlet aşılama istemiyor diye okudum.sizin ne probleminiz vardı kuzumAmin cümlemizi inşallahValla hiç çekinme burda birbirinizden başka kimsemiz yok hepimizin ortak derdi evlat sahibi olabilmek bizi birbirimizden başkası anlamıyor malesef Özel kliniktekini sayarlar mı bilmiyorum bende bi kez özel memorial de yaptırmıştım raporlu yaptırdığım için saymışlardı. Sen raporlu mu yaptırdın.
Öyle bi şey sanki bende duydum ama tam emin değilim. Bende pko var 3 aşılama yaptık negatif malesefHayır canım raporlu yaptırmadım.benden aşılama istemezler belki diye düşünüyorum eşimin sperm sayısı 5 milyon bir yerde okumuştum.erkek de sayı az olursa ve ya kadın amh si 1 alti olursa devlet aşılama istemiyor diye okudum.sizin ne probleminiz vardı kuzum
Sağlıkla kavuş insallah birden geçsin süreçÖyle bi şey sanki bende duydum ama tam emin değilim. Bende pko var 3 aşılama yaptık negatif malesef
Amin canım inşallahSağlıkla kavuş insallah birden geçsin süreç
Merhaba uzun zaman olmuş sonucunuz ne oldu doktorunuz kimdi bende sehir hastanesinde tedavi oluyorumEvet reglin 2 yada 3. Günü -1. Katta tüp bebek merkezi var oraya gitmen gerekiyor. Şartlar da işte 3 yıllık evli olmak 2 kez aşılama yapmış olmak ve yaşayan hiç çocuğunun olmamış olması gerekiyor. Aşılama yapmadıysan ben geçen ay yaptım ilaç harici para vermedim. Başka merak ettiğin şey varsa sorabilirsin
Merhaba ben iki kez tüp bebek denedim doktorum Hilmi Mutluydu ilk denemede olgun yumurtam çıkmadığı için transfer olmadı yumurtalarım boş çıktı. İkinci denemede 2 tane embriyom oldu ama kaliteleri çok iyi değildi 3. Gün taze transferi oldum ama sonuç negatifti. 2 ay ara verdik üst üste 2 deneme beni çok yıprattı 2 ay sonra kontrole gittik eşim tekrar denemek istiyordu ama ben bir ay daha beklemek istedim çünkü 2 aydır reglim düzenli oluyordu kendiliğinden hamile kalacağıma inanıyordum doktoruma da söyledim değerlerim iyiyse ben bir ay daha beklemek istiyorum diye hilmi hoca da çok sağolsun beni destekledi bu süreçlerden geçen bir hastasını anlattı dondurulmuş embriyosunun transferini beklerken hamile kalan bir hastasından bahsetti bana çok şükür o ay hamile kaldım. Şimdi bebeğim 22 haftalık dün hilmi hocaya gittik yine yüzünü gördük ilk kez çok şükür bu günümüzeMerhaba uzun zaman olmuş sonucunuz ne oldu doktorunuz kimdi bende sehir hastanesinde tedavi oluyorum
Yaa çok sevindim bir kaç konuda görmüştüm sizi dün konulara bakarken merak ettim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve bekleyen herkese inşallahMerhaba ben iki kez tüp bebek denedim doktorum Hilmi Mutluydu ilk denemede olgun yumurtam çıkmadığı için transfer olmadı yumurtalarım boş çıktı. İkinci denemede 2 tane embriyom oldu ama kaliteleri çok iyi değildi 3. Gün taze transferi oldum ama sonuç negatifti. 2 ay ara verdik üst üste 2 deneme beni çok yıprattı 2 ay sonra kontrole gittik eşim tekrar denemek istiyordu ama ben bir ay daha beklemek istedim çünkü 2 aydır reglim düzenli oluyordu kendiliğinden hamile kalacağıma inanıyordum doktoruma da söyledim değerlerim iyiyse ben bir ay daha beklemek istiyorum diye hilmi hoca da çok sağolsun beni destekledi bu süreçlerden geçen bir hastasını anlattı dondurulmuş embriyosunun transferini beklerken hamile kalan bir hastasından bahsetti bana çok şükür o ay hamile kaldım. Şimdi bebeğim 22 haftalık dün hilmi hocaya gittik yine yüzünü gördük ilk kez çok şükür bu günümüzeÇok zor süreçler atlattık bu günlerin hayalini hep kurduk ama ya gerçekleşmezse korkumuz hep vardı. Rabbim isteyen bekleyen çabalayan her kese nasip etsin sürekli dua ediyorum rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah rabbim tüm bekleyen isteyen herkese nasip etsinYaa çok sevindim bir kaç konuda görmüştüm sizi dün konulara bakarken merak ettim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve bekleyen herkese inşallah
Amiin doktorum mehmet bey. Onu tavsiye etmislerdi onunla başladim bir tane embriyom var kalitesini falan bilmiyorum insallah pozitif olurAmin inşallah rabbim tüm bekleyen isteyen herkese nasip etsinsenin doktorun kim
Mehmet bey de çok iyi gerçekten onunla da tedavi oldum ikisi de çok ilgililer. İnşallah güzel sonuçlar alırsın transfer ne zaman olucakAmiin doktorum mehmet bey. Onu tavsiye etmislerdi onunla başladim bir tane embriyom var kalitesini falan bilmiyorum insallah pozitif olur
Haftaya persembe allah nasip ederse bana dua eder misin hamilelerin duasi kabul olurmuşMehmet bey de çok iyi gerçekten onunla da tedavi oldum ikisi de çok ilgililer. İnşallah güzel sonuçlar alırsın transfer ne zaman olucak