• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balıkesir Şehir Hastanesi ikili tarama

inci23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
9
7
1
25
Selamlar herkese, doktorum en son gittiğimde 3 hafta sonra ikili tarama için gel demişti ve herhangi başka bir alana da randevu almamı söylemedi. Ama şimdi bakıyorum ikili tarama için çoğunluk perintoloğa yönlendirilmiş. Ben balıkesir şehir hastanesinde takibimi yaptırıyorum var mı bu konuda bilgisi olan?

Bildiğim kadarıyla radyoloji de tarama yapıyor

Selamlar herkese, doktorum en son gittiğimde 3 hafta sonra ikili tarama için gel demişti ve herhangi başka bir alana da randevu almamı söylemedi. Ama şimdi bakıyorum ikili tarama için çoğunluk perintoloğa yönlendirilmiş. Ben balıkesir şehir hastanesinde takibimi yaptırıyorum var mı bu konuda bilgisi olan?
İkili tarama için doktorunuz perinatoloji bölümü için alan açacak onlar açmadan e-nabız'dan randevu alamıyorsunuz perinatoloji bölümüne açılmadiysa doktorunuzun sekreterine ulaşın alan açsın sonra randevu alıp gidin perinatoloji doktoruna

İkili tarama kan ve ultrason testinin kombinesi yani perinatolojilik birşey olması için riskli bir durum olması lazım diye biliyorum

Back