Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygunluğunu bilmem ama ben KArizma kır düğünü bölümünde yapmıştım. 2013 ten bu yana arkadaşlarla bir araya geldiğimizde hala salon konusu açılır ve beğenileri alırımkızlar balıkesirde en uygun ücretli düğün solanu hangisi acaba
evet saç bana da sade geldi biraz.. bu modeli herkes begendi sanırım böyle olucak gelinliğimGelinkik cok hos sac modeli sade sanki örgü modeller moda onlardan bak
fotolarına baktım şimdi netten evet güzel yermiş.. teşekkür ederim önerin için akbaş düğün salonunu tuttm :)Uygunluğunu bilmem ama ben KArizma kır düğünü bölümünde yapmıştım. 2013 ten bu yana arkadaşlarla bir araya geldiğimizde hala salon konusu açılır ve beğenileri alırım
aynen merkezde gezilcek çok bi yer yok ama altınoluk güzel yer.. bende çok sevmem 3 gün yetiyo banada .. deniz sevmiysan kaz dağlarına git hasan boğuldu var oralarda çok güzel oksijeni süper. bi yer daha vardı adını unuttm şimdi piknik alanydı harika bi yerdiyazları bende gidiyorum balıkesire merkez güzel değil balıkesirin ilçeleri güzelmiş.bizim yazlık altınolukta oraya 10 15 gün giderizde kapalı olunca deniz sevmiyorum öyle bi durumlr işte .sıkılıyorum gidince
Bende 6 aydır buradayım :) memnun oldumMerhaba arkadaşlar ne çok balıkesirli varmış :) svindimm. Bende balıkesire gelin geldim 6 aydır burdayım ama daha alışamadım sanırım :) Ailden arladaşlardan ayrılmak çok zormuş :) Başka gelin gelen varmı ?
Bende 6 aydır buradayım :) memnun oldum
nerelerden gelin geldiniz balıkesire kızlarBende 6 aydır buradayım :) memnun oldum
Ben bile aralarinda 15 dakika mesafe olan bir ilceden bir ilceye tasindim 4 yil oldu tam alisamadim.sizin baska ilden gelip alisamamaniz cok normal.zamanla alisilir.Merhaba arkadaşlar ne çok balıkesirli varmış :) svindimm. Bende balıkesire gelin geldim 6 aydır burdayım ama daha alışamadım sanırım :) Ailden arladaşlardan ayrılmak çok zormuş :) Başka gelin gelen varmı ?
Ben muğladan geldim orada calısıyordum :) ailem mersinde mersinden gelin geldim diebiliriznerelerden gelin geldiniz balıkesire kızlar
aa evet hatırladım seni :) ee nasl alıştn mı birz balıkesireBen muğladan geldim orada calısıyordum :) ailem mersinde mersinden gelin geldim diebiliriz
Alıstım :) öğrendim sayılır cogu yeri güzel yer balikesiraa evet hatırladım seni :) ee nasl alıştn mı birz balıkesire
Sen alışabildin mi balıkesire hemşerim :)kızlar merhaba balıkesire geleli 6 ay falan oldu hiççevrem yok burda arkadaş olmak isteyen varsa tanışalım kaynaşalım:)bu arada evliyim
alıştım canım ben ankdan geldim seviyorum ben bu sevimli küçk şehri pek gezilecek yer olmasada...Sen alışabildin mi balıkesire hemşerim :)
Sizde mi tayinle geldiniz burayaalıştım canım ben ankdan geldim seviyorum ben bu sevimli küçk şehri pek gezilecek yer olmasada...
eşimin tayini canım evetSizde mi tayinle geldiniz buraya