Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizleriyiyiz. yarın izmir buluşmamız var. şimdiden hazırlık yapıyoruz.

evet izmirden selamlar. kızlar buluşmamız oldu. resimlerimiz konuldu. bakmaınzı isterim. belki beni tanıyanınız çıkar. eh 19 sene balıkesirde yaşadık yani. a.s.

günaydın balıkesirliler
firstlady resimlerinizi gördüm ,özendim valla:)

günaydın balıkesirliler
firstlady resimlerinizi gördüm ,özendim valla:)

balıkesire geldiğim zaman ordada böyle bir toplantı yapalım. gerçekten ben çok mutlu oldum. yeni arkadaşlarım oldu. tavsiye ederim. hemen hemen üye olduğumdan bu yana bütün toplantılara gitmeye çabaladım. hiçte pişmanlık duymadım.
balıkesirde de ev toplantılarımız olurdu. ama dışarda buluşmak daha zevkli oluyor. hatta insan bayağı heyecan duyuyor. az da olsanız bir ilki gerçekleştiriniz. sonra arkası geliyor. hepinizi öpüyorum. Şeniz

tünaydın arkadaşlar. bugün kk da bir sorun var galiba. bağlantılar hep kesiliyor. gönderdiğim cevaplar ulaşmıyor.

günaydın arkadaşlar. mutlu, huzurlu, bereketli bir cuma diliyorum.

günaydınlar anneler gününüz kutlu olsuna.s.

merhaba canlarım. güneşli bir gün ve annelerin en mutlu günü. tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

günaydın balıkesirrrrrrrr sevene sevmeyene gülene gülmeuyeneeeeeee nasılsınız bakimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…