Balikesir///10

ben bandirmaliyim genede hemseri sayiliriz artik buradayim bugün kayit oldum

nihal,elcin,saziye bende bandirmaliyim siz hangi mah. oturuyordunuz bütün bandirmalilari bekliyorum

:teselli: hic bandirmali yokmu sitede nerelerdesiniz

:içelim: arkadaslar ben bandirmaliyim ama sitede kimse yok herkes nerede

bende balıkesirliiiimmmm susurluktan ankaradayım şuan evliim o yusden

selam arkadaşlar balıkesirli arkadaşlar yokmu varsa tanışalım mutlaka:1hug:

cnm bende balıkesrden

bende altınoluktan

aslen istanbulluyum ama 10 aydır evlilik sebebiyle eşim buralı olduğu için bende balıkesirdeyiz..merkezde oturuyoruz...

arkadaslar hic bandirma ve cevresinden kimse yok muuuuu?:1yes2:

slm kızlar bende ayvaliklı sayılırım 18 yıldır ailem orda bende ordaydım ama mezun olunca yalovaya atandım 5yıldır burdayım ama her tatilde soluğu ayvalıkta alıyorum

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: nusecim bende her yaz altinoluktayim bu senede geliyorum

cocisko memnun oldum sennle karşılaştığımıza ben klinikte çalışıyorum bu yaz beklerim seni yanıma tanışırız

nursecim ben gecen senede kilinihe gelmistim hangi dr.yanindasin bu sene kesin tanisiyoruz mavi mimarlikta esimin akrabasi oluyor taniyorsundur.erdogan ve oktay:1yes2:

evet tanıyorum cnm hatta erdoğan abinin annesine iğneye gittim geçenlerde 4 akşam aldılar beni evden dr murat onlar tanırlar zaten sürekli burda muayene oluyorlar

bende balıkesir altınolukta oturuyorum

bende altınoluktayım kimsin sen kimlerdensin dermişim :1shok: :sm_confused: belkide çok yakınız

erdogan abiye sorarsan almanyada tanidihiniz varmi diye o sana söyler eee artik gelince tanisiriz dr murata bende gelmistim gecen yazin belki de seni görmüsümdür nihan ablaya da selam söylersin oda tanir :dance: :dance: oktayin hanimi figeni taniyormusun:uhm:

evet ben geçen yaz burdaydım belkide karşılaştık nihan ablayı tanıyorum ama figeni bilmiyorum bu yaz mutlaka görüşelim merak ettim seni

bende Balıkesir'liyim . Ne kadar çok Balıkesirli varmış. Herkese selam.....:teytey:

sudecim balikkesirin icindemi oturuyorsun benim kardesim ve yigenimde balikkesir de oturuyorlar gecen yaz orada da kalmistim zaten bandirma balikesir altinoluk arasi git gel:1yes2:

:çiçek: nursecim bu yaz kesin görüsüyoruz.:1yes2:

hic süphen olmasin nursecim, nasil millet gelmeye basladimi ama anca emekliler oradadir öyle dehilmi:çiçek: :çiçek: :çiçek:

slm arkadaşlar bende
balıkesirliyim.merkezden

selam ssudecim benim kardesimin is yeride oralarda sarsilmaz bujiteri bilirmisin bilmem :uhm:

evet canım
hafif hafif hareketlenmeye başladı bu ayın sonuna doğru daha ii olur

bugün esim altinolukla görüstü havalarda iyimis ee bizide 3,5 aycik kaldi...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…