• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm günaydın erdekden soğuk günaşli bi günden gününüz gülerden güzel olsun şekerlerrrrrr

günaydın herkese izmirden memleketime ve tatlı hemşerilerime selamlar

negüzel sıcacık bir muhabbet olmuş. vallahi okuyunca keşke bende olsaydım dedim :çok üzgünüm: inş eve internetim bağlanınca akşamları da katılacağım size arkadaşlar

hepinize günaydınlar hayırlı günler olsun arkadaşlarrrrr Şeniz[/QUOTE]

güzel bir muhabbet oldu vallahi. gece uykusu kaçanı bekleriz.

günaydın hanımlar. güzel günler hepinize. en erkenci ben miyim yoksa bugün?
miyase çok teşekkür ederim. inşallah okul önlüğüylede göreceğiz.
first lady , fatma hale maşallah ne kadar hamaratsınız. imrendim valla. bütün kış bir bere örebildim ancak.

hobilerde takı ve şemaları bölümü bana ait. bir görün. belki heveslenirsiniz. ayrıca benim yaptığım takılar kısmımda var. orayada bir kaç takı modelimi koymuştum. dahada koyacağım. fotoğraf makinası alınca tabii.a.s.

günaydın herkese sevene sevmeyene gülene gülmeyene gene ben Şea.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

erdekden güneşli soğuk bi günden slmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın herkese izmirden
miyase senin güzül günaydınlarınla başlamak ne güzela.s.

günaydın arkadaşlar güzel bir gün dileğiyle

günaydın canım

günaydın defne. sana da hayırlı günler. en erkenci senmişsin. a.s

evet canım işe gelince hemen açıyorum kaydirigubbakcemile3

bandırmadan selamlar kızlarrr

selam canım

slm günaydın erdekden soğuk günaşli bi günden gününüz gülerden güzel olsun şekerlerrrrrr

sağol bitanem

günaydın herkese izmirden memleketime ve tatlı hemşerilerime selamlar

selam elifcim

güzel bir muhabbet oldu vallahi. gece uykusu kaçanı bekleriz.

hobilerde takı ve şemaları bölümü bana ait. bir görün. belki heveslenirsiniz. ayrıca benim yaptığım takılar kısmımda var. orayada bir kaç takı modelimi koymuştum. dahada koyacağım. fotoğraf makinası alınca tabii.a.s.

hemen bakacağım kaydirigubbakcemile5

gunaydin4.jpg

sizlerede günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar gününüz aydın geçsin

günaydınnnnnnn.
güzel günler hepinize.
sabah şahane bir hava vardı. deniz kenarında yürüyüşümü yaptım geldim. ohh mis gibi deniz havası. memleketim diye söylemiyorum şahane hihoyyyt

günaydınnnnnnn.
güzel günler hepinize.
sabah şahane bir hava vardı. deniz kenarında yürüyüşümü yaptım geldim. ohh mis gibi deniz havası. memleketim diye söylemiyorum şahane hihoyyyt

günaydın.bandırmadaydın di mi?
fenere mi gidip geldinhihoyyyt

evet canım. deniz otobüsünüde karşılamış oldum hatta a.s yürüyeyim bakayım belki azcık incelirim.

günaydın sevene sevmeyene gülene gülmeyene gününüz güllerden güzel olsun hayırlı cümalar dlerim herkesin duası kabul olsun

Back
X