Balikesir///10

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese erdekden yağmurlu bi günde neşeniz bol olsun bubibuba sanada günaydın canımmmmmmm

harikaaaaaaaaa :asigim: :asigim:

herkese mrb
bende bandırmalıyım ama izmirde yaşıyorum

kızzz elif sen buralarda ne arıyosun kaydirigubbakcemile3

merhabalar hemşerim..a.s.

merhabaaaaa a.s.

günaydın herkese erdekden yağmurlu bi günde neşeniz bol olsun bubibuba sanada günaydın canımmmmmmm

günaydın kuşum nasılsın? buaralar işlerim yoğun görüşemiyoruz. sana biara şu enfes aşure resimlerinin hesabını sorucam kaydirigubbakcemile3

sanada günaydın canım defhne gel kız bak gel gene yapim sana aşura malzzemeler var koydum bak bi saate kadar gel yiyelim senin canın sağ olsun:1hug::teselli::teselli:ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3cokacimcoookcokacimcoook

sanada günaydın canım defhne gel kız bak gel gene yapim sana aşura malzzemeler var koydum bak bi saate kadar gel yiyelim senin canın sağ olsun:1hug::teselli::teselli:ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3cokacimcoookcokacimcoook

merhaba miyase bende gelirim bak aşureye dayanamamcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

yağmur yağıyo erdekde bu gün bardakdan boşalırcasına

tşrler afiet olsun tadına baktım güzeldi vallaaaaaaa

kuzucum bandırmalıyım ben?sen?

günenliyim kuşum ben. annemde babamda gönenli.

hemen geliyorum tatlımmm

merhaba miyase bende gelirim bak aşureye dayanamamcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

hadi birlikte gidelim şekercim kaydirigubbakcemile5

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hadi ya gönende çok akrabam var benim
çok severim göneni
kız akraba çıkçaz sonunda ümmühancım:)

hadi ya gönende çok akrabam var benim
çok severim göneni
kız akraba çıkçaz sonunda ümmühancım:)

evet elifcim. benimde bandırmada çok var. kızzzzz bak galiba ondan çok kanım kaynadı sana kaydirigubbakcemile3 Şeniz

hemşerilerim maşallah bensiz götürüyorlar aşureyi afiyet olsun

gel tatlım beraber gidelim :1hug: görüşemedik ne zamandır nasılsın bakalım?

evet elifcim. benimde bandırmada çok var. kızzzzz bak galiba ondan çok kanım kaynadı sana kaydirigubbakcemile3 Şeniz

valla ümmühancım düşünmeye başladım ümmühan diye bi tandığım var mı diyekaydirigubbakcemile3ama yok
hemşeri de çıktık ya kaç zamandır sohbet ediyoruz hiç sormamışız:uhm:

defhnem iyiyim canım sen nasılsın
ne zamandır giremedim topiğe ama artık abone oldum artık hep buradayım bol bol görüşürüz inş.

tünaydın Miyase
tünaydın Defhne
tünaydın Else
tünaydınlar hemşerilerim. ben uyanıp bilgisayara bakana kadar siz aşureleri pişirmişiniz bile. e inşallah bana kalmamıştır diyecem çünkü rejimdeyim :)

tünaydın canımkaydirigubbakcemile5:1hug:a.s. erdekden nasılsın bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…