Bebek BeslenmesiBalık yağının bağışıklık için çok faydalı olduğunu okudum. Hem kendim hem çocuğum için başlamak istiyorum easyfishoil markasını kullanan var mı?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet ben
Ayrıca yüksek doz omega 3 çok güvenli doktorum söyledi. Kendim günde 3 tablet alıyorum içeriği yüksek bir markanınkini. Oğluma da bir yaşından beri bir ölçü veriyoruz.
Vermeden önce doktor omega 3 düzeyi falan ölçmedi.
Evet ben
Ayrıca yüksek doz omega 3 çok güvenli doktorum söyledi. Kendim günde 3 tablet alıyorum içeriği yüksek bir markanınkini. Oğluma da bir yaşından beri bir ölçü veriyoruz.
Evet ben
Ben 6 yaşındaki oğluma hiç balık yediremedim hala kokusunu duyda öğürüyor. Ama easyfish kullanıyorum 2 yıldır hem çok seviyor hemde faydalı. Balık yemeyen çocuklar için çok güzel birlşey. İştahınıda açtı buarada