Kızım 10.5 aylık polivit kullanıyordum şimdi başka bir tane alacam bebislerinize kullanıpta memnun kaldığınız balık yağı veya vitamin şurubu var mı tabi dok sorup öyle kullanacaz
Balık yediremiyorumbalik yagi kullanmak yerine bebeginze balik yedirmek daha mantikli degil mi. sonucta balik yedigi vakit daha iyi vucut balik yagini alir. Surupta bir kismi idrara karisiyor
Tsk canım dok yarın gidecezmerhaba bebeğiniz daha küçük ama vitasanol çok iyi bir vitamin bir doktorunuza sorun ama bildiğim kadarıyla balık yağı 2 yasından önce pek başlatmıyorlar
Balık yediremiyorum
1 yasindan önce balik verilmiyor diye biliyorumbalik yagi kullanmak yerine bebeginze balik yedirmek daha mantikli degil mi. sonucta balik yedigi vakit daha iyi vucut balik yagini alir. Surupta bir kismi idrara karisiyor
1 yasindan önce balik verilmiyor diye biliyorum
Afiyet olsun kuzuya bende somon alıyorum hafta da bir gün vermeye çalışıyorum yeterli gelir miki büyük kızım balık hiç yemez onada arada balık yağı verdim ama şimdi bir çok balık yağı var kararsız kaldım.birde balık verdikten sonra süt veya yoğurt veriyor musunuz balık tazeyse bir şey olmaz balığın taze olduğunu pek anlamamkucukken bende mamasinin icine katip pure yapiyordum. Bir kac kasik oyle zor yediriyordum ama simdi buyudu 20 aylik yiyor parca seklinde veriyorum. Tavsiyem oyle pure yapip yemegine falan karistirman yoksa o yasta dogru yemiyor cocuklar. Ben somon gibi faydali ama tadi cok yogun olmiyan baliklari tercih ediyordum o zaman fazla anlamiyordu icinde balik oldugunu. Mesela kucuk bir parca somon aliyordum buzluga koyuyordum arada ufak parca cikarip yemegine karistiriyordum.
Kızım 10.5 aylık polivit kullanıyordum şimdi başka bir tane alacam ebislerinize kullanıpta memnun kaldığınız balık yağı veya vitamin şurubu var mı tabi dok sorup öyle kullanacaz
Afiyet olsun kuzuya bende somon alıyorum hafta da bir gün vermeye çalışıyorum yeterli gelir miki büyük kızım balık hiç yemez onada arada balık yağı verdim ama şimdi bir çok balık yağı var kararsız kaldım.birde balık verdikten sonra süt veya yoğurt veriyor musunuz balık tazeyse bir şey olmaz balığın taze olduğunu pek anlamam