Ay arkadaşlar allah aşkına cinayet masasına çevirmeyin olayı..Ben düşündüğümü söyledim ki bunun doğru ya da yanlış olduğuna herhangi biriniz karar vericek merci değilsiniz sadece fikrimi söyledim.Daha doğrusu şüphelendiğimi ki bu sitede bunun olduğunu(en azından bir dönem) hepimiz biliyoruz.demek ki yanılmışım olabilir ben %100 böyle ve herbir oy veren arkadaşı demişim gibi davranmayın.Kendini bilen üstüne alınmaz zaten.olayı dramatikleştirmeyin konuyu burda kapatalım lütfen çünkü asıl şuan birinci olan arkadaşa ayıp oluyor.
Olayı anladım ben.Millet evinde devamlı pişirdiği,bildiğine oy vermiş.Yani lezzetini bildiğine..olabilir tabi
Evet bencede :) ben ne yazik ki burdaki hanımlar gibi marifetli değilim ,yemek pişirmeyi yeni öğreniyorum diyebilirim (ondanmı hamsiyi hafife aldım acaba :)) ama çok teşekkür ederim
Evet bencede :) ben ne yazik ki burdaki hanımlar gibi marifetli değilim ,yemek pişirmeyi yeni öğreniyorum diyebilirim (ondanmı hamsiyi hafife aldım acaba :)) ama çok teşekkür ederim
Ondan olabilirAslında hamsi kolay bir balık değilÇok narin,özellikle kılçıkları temizlenince daha bir zahmetli oluyor
Ama tadı süper olurGenel olarak kimsenin hayır diyemiyeceği lezzetBen buğulama tarzı balığı sevmiyorum.Özellikle kızarmış balıkları seviyorumGaliba kkda kızarmış hamsiyi seven çok fazla
Ondan olabilirAslında hamsi kolay bir balık değilÇok narin,özellikle kılçıkları temizlenince daha bir zahmetli oluyor
Ama tadı süper olurGenel olarak kimsenin hayır diyemiyeceği lezzetBen buğulama tarzı balığı sevmiyorum.Özellikle kızarmış balıkları seviyorumGaliba kkda kızarmış hamsiyi seven çok fazla
Bende buğulama değil kızartma seviyorum.Buğulama da balık kokusunu duyuyorum hala..Ben zaten genel olarak diğer et çeşitlerinde de hiçbirzaman haşlama sevmem,etler ve kokuları ile ciddi problemim var çocukluğumdan beride katlanarak büyüyor.Birkaç seneye vejaterjan olmam yakındır..Sizde sanırım burdaki yemek yarışmalarına katılıyorsunuz değil mi?
Bende buğulama değil kızartma seviyorum.Buğulama da balık kokusunu duyuyorum hala..Ben zaten genel olarak diğer et çeşitlerinde de hiçbirzaman haşlama sevmem,etler ve kokuları ile ciddi problemim var çocukluğumdan beride katlanarak büyüyor.Birkaç seneye vejaterjan olmam yakındır..Sizde sanırım burdaki yemek yarışmalarına katılıyorsunuz değil mi?
Hangi mevsimde hangi balık yenir?
Bizler için balık sezonu genelde kış sezonu.
Balıkta en iyi tadı yakalamak için balığın hangi mevsimde lezzetli olduğunu bilmemiz gerekiyor.
Balık lezzet takvimini bilirsek balığı en lezzetli zamanda yiyebiliriz. Balığın en lezzetli ve bol olduğu şu günlerde kategoriyi de ona göre seçtik.