Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
En güzeli konuyu kapatıp tatlıya bağlayalım
Siz düşünmez misiniz yarışmaya katılmayı

En güzeli konuyu kapatıp tatlıya bağlayalım
Siz düşünmez misiniz yarışmaya katılmayı

Evet bencede :) ben ne yazik ki burdaki hanımlar gibi marifetli değilim ,yemek pişirmeyi yeni öğreniyorum diyebilirim (ondanmı hamsiyi hafife aldım acaba :)) ama çok teşekkür ederim

Evet bencede :) ben ne yazik ki burdaki hanımlar gibi marifetli değilim ,yemek pişirmeyi yeni öğreniyorum diyebilirim (ondanmı hamsiyi hafife aldım acaba :)) ama çok teşekkür ederim
Ondan olabilirAslında hamsi kolay bir balık değilÇok narin,özellikle kılçıkları temizlenince daha bir zahmetli oluyor
Ama tadı süper olurGenel olarak kimsenin hayır diyemiyeceği lezzetBen buğulama tarzı balığı sevmiyorum.Özellikle kızarmış balıkları seviyorumGaliba kkda kızarmış hamsiyi seven çok fazla

Bende buğulama değil kızartma seviyorum.Buğulama da balık kokusunu duyuyorum hala..Ben zaten genel olarak diğer et çeşitlerinde de hiçbirzaman haşlama sevmem,etler ve kokuları ile ciddi problemim var çocukluğumdan beride katlanarak büyüyor.Birkaç seneye vejaterjan olmam yakındır..Sizde sanırım burdaki yemek yarışmalarına katılıyorsunuz değil mi?

Evet vakit bulduğum ve bana uygun kategorilere katılmaya çalışıyorum

valla benim internet özrüm hala devam etmekte mallesef onun nereyi nasıl oyluycam bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…