Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Rica ederim canım sende çok iyi biliyorsun severek yapıyorum

Çok teşekkür ederiz AblacımSana tamamen katılıyorum

FAZLANAZLI tebrik ederim arkadaşım tarifini kendimde yapmama ve çok beğenmeme rağmen sana oy vermedim gruplaşma vs denmesin diye ama yinede denmiş çok saçmatarifi basit görenlere denemelerini ve nekadar uğraştırıp nekadar lezzetli olduğunu görmelerini teklif ediyorum ayyy şimdi sana madalyada takarlar

Tebrik ederim

sırf bukadar kısı olan bızlerı etıketleme sabrına bı oyum daha olsa bıdaha verırdım
ellerıne saglık harıka gorunuyordu
yemişinizdir hemen de o guzelım yemegı

Madalyasız olur mu

Cok tesekkur ederim ablacim

teşekkür ederim arkadaşım madalyasız olur mu her şey madalya içindi...

sırf bukadar kısı olan bızlerı etıketleme sabrına bı oyum daha olsa bıdaha verırdım
ellerıne saglık harıka gorunuyordu
yemişinizdir hemen de o guzelım yemegı

Ne tatlisin
Cok tesekkur ederim canim Esim balik sevmez o bile severek yedi ,tavsiye ederim

teşekkür ederim arkadaşım madalyasız olur mu her şey madalya içindi...

Çok utandım arkadaşım yazını görünce dank etti yarışmada varmışsın üstelik birinci olmuşsun oy vermedim iki oyu da başkasına verdim büyük balık seviyorum diye bak bileğinin hakkı ile almışsın madalyayı tebrikler

Tüm katılanların emeğine sağlık

teşekkür ederim canım arkadaşım düşün sana bile demedim ben yarışmaya katıldığımı

herkesin emeğine sağlık

Ay arkadaşlar allah aşkına cinayet masasına çevirmeyin olayı..Ben düşündüğümü söyledim ki bunun doğru ya da yanlış olduğuna herhangi biriniz karar vericek merci değilsiniz sadece fikrimi söyledim.Daha doğrusu şüphelendiğimi ki bu sitede bunun olduğunu(en azından bir dönem) hepimiz biliyoruz.demek ki yanılmışım olabilir ben %100 böyle ve herbir oy veren arkadaşı demişim gibi davranmayın.Kendini bilen üstüne alınmaz zaten.olayı dramatikleştirmeyin konuyu burda kapatalım lütfen çünkü asıl şuan birinci olan arkadaşa ayıp oluyor.

Olayı anladım ben.Millet evinde devamlı pişirdiği,bildiğine oy vermiş.Yani lezzetini bildiğine..olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…