Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Son 2 yarışmadır nicklere bakmadan oy veriyorum...hani olur ya madalyalardan falan etkilenirim diye
Ama her seferinde mi nuryolu çıkar karşıma yaa..ellerine kollarına sağlık...şahane şeyler çıkartıyosun ortaya...yeme yanında yat olmuş
Hiç hamsi pilavı yemedim ben ama

Diğer oyum da kajun baharatlı balığa gitti...@aeben ellerine sağlık...o kadar zevkli bir sunum olmuş ki,bayıldım eminim tadı da muhteşemdir..

İşte böyle

Hayırlısı olsun En yakın zamanda alırsınız inşaallah

Almak sorun değil,bugünde alırım da,kızım küçük,daha önceden tel vukuatı var,sahip çıkamazsam tele yazık olur diye.Yaz ayına kadar biraz daha büyür diye erteliyorum.
Çok haklısın bende senin gibi yapmıştım..
Benim kızlar balkondan aşağı bile attılar
Allah'tan zemin topraktı birşey olmadı

Cok tesekkur ederim canimcim Tattirma sansim olabilseydi keske ,balik sevmeyenlerin bile keyifle yiyebilcegi bi yemek hamsili pilav
Oyun ve begenin icin ayrica tesekkur ederim apranx'cim

...

Hepsi birbirinden başarılı ama 2 oy hakkı olduğu için oyum; 8 ve 10 numaralı tabaklara gitti. Bütün yarışmacıların ellerine, emeğine sağlık. Başarılar ve bol şanslar.

FAZLANAZLI açık ara farkla 1. oldun

Oylama yarın bitiyor Fakat senin biriniciliğin kesinleşti

çok teşekkür ederim. beklemediğim bir sonuç oldu açıkcası

oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ederim gerçekten çok güzel mutlaka deneyeceğim dediğim tarifler var.
katılmak, fotoğraf, sunum ve anlatım hepsi birer emektir. Herkesin emeğine sağlık diyorum

oyunuza layık gördüğünüz için teşekkür ederim

Oy verdiğim birinciliği götürüyor var bende birşey
Tebrikler canım

Cajun baharatlı balık ızgaraya verdim oyumu..hem sunum olarak hem pişim olarak ..

Hepside çok güzel çok kezzetli gözüküyor ancak en basit olanın neden açık ara en önde olduğunu anlamadım? Burdaki şu gruplaşma şeysi gerçekten can sıkıcı boyutta..

Hani tadına bakmış olsak dicem ki en lezzetlisi o, ondan ..Ama herkesin evinde yaptığı hamsi kızartma ve salata işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…