Ben bunu begendim canım kabarıklıkları cok hos
Fizik uygunsa eğer, ki senin fiziğin gayet uygun görünüyor, çok yakıştırıyorum ben.
Eklediğin son modele ve 2. modele bayıldım.
Mutluluklar dilerim :)
Fiziği uygun olanlar giyebilir. .
Ki sana uygun gözüküyor . .
Ben tercih etmezdim. .
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden . .
Fizik olarak bana cok uygun bir model canim ve ilk defa denedim cok hosuma gitti duruşu ki birde tam istedigim begendigim bir model degildi giydigim amacim sadece balik gelinlik üzerimde nasil durur diye görmekti ve cok hosuma gitti....
Kabariktan hevesimi aldim iste ya hani ne bileyim
Nisanlimda gelin dedigin prenses gibi olur ne o oyle abiye gibi diyor balik gelinlik icin, nisandada yine sevdicegim istemisti prenses etek nisanlik onun icin oyle diktirmistim... Gerci pisman degilim cok begenerek giydim ama bilemedim smdik
bende ikisinin arasında kaldımbalık model gelinlikleri hiç denemedim ama çok beğeniyorum
İçine sineni giy cnm ..
Bugün bir daha gelmez. .
Mutluluklar dileriz. .
Hiç denemediğim için acaba yakışmaz mı diyorum ama görünce içim eriyor bi kere de olsa deniycem inşAllah banada yakışırda alırımBende hic denememistim hatta bakmiyordum bile gelinlikci bayan dene diye tutturdu ve denetti zorla sana cok yakisir diye diye... Gercektende icinde kendimi cok guzel hissettim ve artk balik model bakiyorum bir yandan :)
Sende kesinlikle bir kezde olsa giy bir bak cok farkli duruyor üstte...
Eee diyorumki nisanda kabarik giydim balik model giysem cokta guzel olur sanki
Haklisin canim tesekkur ederim
bence sana cok yakisir ama soyle bir durumda var
balik model elbise her daim giyilebilir ama gelinlik baska olmali bilmiyorum yinede ama sana her turlu yakisir
Allah gonlune gore versin :)
Hiç denemediğim için acaba yakışmaz mı diyorum ama görünce içim eriyor bi kere de olsa deniycem inşAllah banada yakışırda alırım
bende nişanda çok özenmiştim kabarik olsun diye .giyince hevesimi aldım galiba
şu gelinliğin güzelliğine bakar mısın
Eki Görüntüle 1758546
aldın mı gelinlik?Canim cok tesekkur ederim
Aminn insallah... Nişanımda kabarık giydim
Bu seferde balık mi olsa acaba dedim, evet nisanlimda balik her zaman giyersin diyor ama duvaklı beyaz bir balık elbise giyemem ki :)) dügün mekani bir belirlensin bakalim ona gore hareket etmeliyim sanirim...
Evet oyle oluyor canim hepsinden hevesini almak istiyor insan :) balik modelin durusu bir baska sanki :))
aldın mı gelinlik?
Gelinlik seçimi tamamen fizik ve vücut proporsiyonu ile alakalı bence.
En güzel gününü en şık şekilde geçirmek isteyenlere en büyük tavsiyem bu.
Bence çok güzel, vücut yapına da uygun ise. Harika bir seçim olur çünkü ben balık gelinlikleri çok güzel ve zengin buluyorum...
Sevindim senin adına o zaman.Bende çok seviyorum Fiziğim ve boyumda balık gelinliğe müsait fakat nişanlım ben seni o gün dümdüz bir şeyin içinde değil prensesler gibi görmek istiyorm deyince farklı modele yöneldim balık modelide kınam için yaptırıyorum en azndan ikisinide giymiş olucam :)
Sevindim senin adına o zaman.
Benim nişanlığım balık modeldi, gelinliğim ise prensesler gibiydi :)
Bende her ikisini kullanmış oldum...
Prenses modellerden çok daha güzel ve zarif bence :)
Prenses değildi gelinliğim ama ben kendimi prensesler gibi hissetmiştim.Benimde nişanlığım prenses modeldi ama gelinliğimi prenses diktirmedim artk oyuncak gibi yapmacık geliyor prenses etekler bana. Gelinligim daha farklı.
Nişanlığım prensesti 2 sene önce :) artk prenses hem demode oldu hemde yapmacık duruyor gelinliğimde öyle bir hata yapmadım prenses değil gelinliğim :)