Balık Kadını Kova Erkeği

Her şeyden önce onu zihinsel olarak çekmeniz lazım, sizinle muhabbet edebiliyor olması lazım. Kovalar için arkadaşlık çok önemlidir, karşı tarafın bilgisinden, yaratıcılığından, muhabbetinden etkilenirler. Tabi yükselenini bilmek de çok önemli, bu söylediklerim sadece genel etkiler. Sadece güneş burcu üzerinden tam yorum yapamayız.

Kadınları bilmem de kova erkekleri cok cabuk sıkılır, daha cok arkadas gibi davranır sevgiliden daha cok.. Kovalar insani yönden coj iyi de sevgili durumları bence ıhıhı, bide zaten element uyumu hiç yok gerçi ay burcu, mars / venüs uyumu vs de önemli eğer burç uyumuna göre değerlendiriyorsan..

Iyi mi kötü mü:KK70: ben ikizleri normalde hic sevmem ama kondu bikere iste :KK70:
İyi iyi:) ikizler erkeği gerçek sevgiyi bulana kadar çapkındır ama bulunca su gibi durulur.akrep kadını da zoru sever görüntüye önem verir bu ilişkide alttan alan taraf ikizler olur gibi geliyo.5tl at apba devam edeyim:)))

Aynen bazen gider balık yengeç filan bulur da hayatının hatasını yapar bence:)
Anlıyorsanız eğer astrolojiden şunu diyeceğim aslında burcum yengeç ama ikizler etkisi çok yüksek gezegen konumlarından dolayı merküryenim sanırım hehe :)
Zekadan etkilendiğim için kova erkeklerini beğenirim onlar da benden İkizler etkisi aldığım için etkileniyor :KK49:

İyi iyi:) ikizler erkeği gerçek sevgiyi bulana kadar çapkındır ama bulunca su gibi durulur.akrep kadını da zoru sever görüntüye önem verir bu ilişkide alttan alan taraf ikizler olur gibi geliyo.5tl at apba devam edeyim:)))
Al sana 10 kâğıt susma :D ahaha ya başlarda çok kötüydü valla kedi köpek gibi. Ben daha özgür olmayı seviyordum. Gerçekten kitaplarda yazarya, öyle bi akrebim. Ama sonra o biraz alttan aldı bende aldim. Şimdi çok iyiyiz Allaha şükür inşallah böyle devam eder. Cabuk parlamasina sinir oluyorum. 1 dakika sonra neolduki diyor. Ozaman ona argoca ne olduğunu anlatıyorum ahahaha terse dönüyoruz :D

Anlıyorsanız eğer astrolojiden şunu diyeceğim aslında burcum yengeç ama ikizler etkisi çok yüksek gezegen konumlarından dolayı merküryenim sanırım hehe :)
Zekadan etkilendiğim için kova erkeklerini beğenirim onlar da benden İkizler etkisi aldığım için etkileniyor :KK49:
Bende yengeçim.ay burcum ikizler yükselen terazi olduğu için aynı durum bende de söz konusu.zaten siz pek yengeç gibi de değilsinizdir öyle düşünüyorum.yükselen ve ay burcunuz nedir

Her şeyden önce onu zihinsel olarak çekmeniz lazım, sizinle muhabbet edebiliyor olması lazım. Kovalar için arkadaşlık çok önemlidir, karşı tarafın bilgisinden, yaratıcılığından, muhabbetinden etkilenirler. Tabi yükselenini bilmek de çok önemli, bu söylediklerim sadece genel etkiler. Sadece güneş burcu üzerinden tam yorum yapamayız.
Yukselenimi söylesem benimkini de yorumlar mısın kiiiii :KK36:

Back
X