• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün balayını nerde yapıyorsunuz ?

bizde kazdağına gidecektik orda çok güzel butik oteller var baya araştırma yaptık gidip kalan yakınlarımız vardı ekstra çok masraf çıkarıyorlarmış haberiniz olsun tedarikli gidin derim kızlar:34: ya da ona göre konuşup anlaşın otellerle

bende kazdağlarındayım kızlar :16::16:

Biz de kazdağlarını düşünüyoruz stalu otel diye bi yer varmış,bu siteden de gidip çok memnun kalanların yorumlarını okudum.Siz de orayı düşünüyordunuz acaba?Kazdağları'nı seçtiyseniz buna da denk gelmişsinizdir,var mı bi fikriniz,duyumunuz diye sormak istedim

bizde kazdağına gidecektik orda çok güzel butik oteller var baya araştırma yaptık gidip kalan yakınlarımız vardı ekstra çok masraf çıkarıyorlarmış haberiniz olsun tedarikli gidin derim kızlar:34: ya da ona göre konuşup anlaşın otellerle
Ne gibi ekstra masraflar solitarywoman biraz bahseder misin,biz de orda bi yer düşünüyoruz da ...

neler alıyorsunuz yanınızda valize fuzuli şeyler koymayaım dimi çok güzel hazırlıklar Rabbim herkeze nasip etsin

WOW World Of Wonders Resort Hotels-WOW RESORT HOTELS - WOW HOTELS - LARA - ANTALYA / TURKEY Antalya düşünenelere bu oteli tavsiye ederim. Biraz pahalı ama balayını bir kere yaşıyorsunuz masraftan kaçınmayın derim. Zaten o fiyata herşey dahil oluyor ve otel çok çok çok güzel. Kesinlikle memnun kalırsınız.Benim düğünüm ekim sonu gibi olduğu için sezon sonunda gittim ama yine de çok güzeldi. Sezonunda çok daha güzel olur. Balayı çiftlerine her akşam alakart veriyorlar. Her akşam farklı bir dünya mutfağını tadıyorsunuz. Gündüz her dakika tatlı yiyabileceğiniz saray muhallebicisi var. Yine sürekli açık olan gözlemeci var. Her şey ücretsiz spor salonu sauna vs. Mimarisi extra güzel. Ayrıca hemen yanında Kremlin palace oteli var. Kardeş otel. İki otelin aktivitelerinden yararlanıyorsunuz. Bahçeden geçiş kapısı var aynı otel gibi zaten uzak değil yani.Daha saymakla bitmez.Kesinlikle tavsiye ederim.

Nasipse 10 Haziranda Limak Atlantis Deluxe Resort tayız :) Bayıldım o otele :):21:

ben tusan beach resort için rezervasyon yaptırdım 4 gecelik inşallah çok çok güzel geçer hepimizin balayı hiç bir sorunla karşılaşmayız:)

ben herşey dahıl deyıp otele tıkılmayalım dedım..güzel,temiz ve ıyı yorumlanan otel buldum..

bisiklet kıralayıp gun içinde gezelim ya da kendı arabamızla yakın koy ya da ilçelere gıdelim ıstedım..

marmarıse gıdıyorum temmuza:nazar: 7 gece 980 tl :16:

Bizim düğünümüz evimize yakın olmayacağı için düğünden otele gidicez,rixos bodrum da 2 gece kaldıktan sonrada araba ile geze geze marmaris,datça taraflarına gidicez,otel belirlemiyoruz.çünkü tek bir yerde kalmak istemiyoruz.bu bana nedense daha cazip geliyor :)

WOW World Of Wonders Resort Hotels-WOW RESORT HOTELS - WOW HOTELS - LARA - ANTALYA / TURKEY Antalya düşünenelere bu oteli tavsiye ederim. Biraz pahalı ama balayını bir kere yaşıyorsunuz masraftan kaçınmayın derim. Zaten o fiyata herşey dahil oluyor ve otel çok çok çok güzel. Kesinlikle memnun kalırsınız.Benim düğünüm ekim sonu gibi olduğu için sezon sonunda gittim ama yine de çok güzeldi. Sezonunda çok daha güzel olur. Balayı çiftlerine her akşam alakart veriyorlar. Her akşam farklı bir dünya mutfağını tadıyorsunuz. Gündüz her dakika tatlı yiyabileceğiniz saray muhallebicisi var. Yine sürekli açık olan gözlemeci var. Her şey ücretsiz spor salonu sauna vs. Mimarisi extra güzel. Ayrıca hemen yanında Kremlin palace oteli var. Kardeş otel. İki otelin aktivitelerinden yararlanıyorsunuz. Bahçeden geçiş kapısı var aynı otel gibi zaten uzak değil yani.Daha saymakla bitmez.Kesinlikle tavsiye ederim.

biz de wow kremlin palace`ta temmuzun ilk haftasına yerimizi ayırttırdık umarım memnun kalırız:)

Biz de kazdağlarını düşünüyoruz stalu otel diye bi yer varmış,bu siteden de gidip çok memnun kalanların yorumlarını okudum.Siz de orayı düşünüyordunuz acaba?Kazdağları'nı seçtiyseniz buna da denk gelmişsinizdir,var mı bi fikriniz,duyumunuz diye sormak istedim

bizde rezervasyonumuzu yaptık stalu da inşallah memnun kalırız :)

Hepimiz balayımızda çok güzel anılarla dolu günler geçiririz umarım arkadaşlar :29:
Benim hayalim Tayland'dı ve balayımızda sevgilim beni Phuket'e götürüyor :16: :16: :16:

Back